• Yeni
Dövme Makinesi Pili, Büyük Kapasiteli Dövme Makinesi Güç Bankası, Ev için Çalışma (DC, Pisa Eğik Kule Tipi)

Dövme Makinesi Pili, Büyük Kapasiteli Dövme Makinesi Güç Bankası, Ev için Çalışma (DC, Pisa Eğik Kule Tipi)

₺ 83.07

Stokta
Tova kullanılabilir

Hızlı şarj, dövme makinesi güç kaynağı bir saat boyunca tamamen şarj edilebilir.Küçük boyutlu, yüksek enerji, kapasite 2000 m Ah, voltaj 6-8 V, iki ila üç saat kullanılabilir.Dövme makinesi güç kaynağı kompakt ve kullanımı çok uygundur.Konumdan etkilenmeyen gereksiz kanca hattını ortadan kaldırın, böylece istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde çalışabilirsiniz.Dijital ekran bir bakışta nettir ve voltajı gerçek zamanlı olarak kavramanızı sağlar.Özellik : 1. Dijital ekran bir bakışta nettir ve voltajı gerçek zamanlı olarak kavramanızı sağlar.2. Dövme makinesi güç kaynağı kompakt ve kullanımı çok uygundur.3. Küçük boyutlu, yüksek enerji, kapasite 2000 m Ah, voltaj 6-8 V, iki ila üç saat kullanılabilir.4. Hızlı şarj, dövme makinesi güç kaynağı bir saat boyunca tamamen şarj edilebilir.5. Konumdan etkilenmeyen gereksiz kanca hattını ortadan kaldırın, böylece istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde çalışabilirsiniz.Şartname : Durum : %100 % Yepyeni Öğe Türü : Dövme Makinesi Güç Kaynağı Boyutu : DC : Yaklaşık. 4x7.2x2. 3 cm / 1. 6x2. 8x0. 9 ın RCA : Yaklaşık. 4. 6x7.2x2. 3 cm / 1. 8x2. 8x0. 9 Çıkış Gerilimi : 4.2 - 12 V, artış / azalış gerilimi 0.3 V her zamaninşaat : 1. Makineyi açmak ve kapatmak için güç düğmesine 2 saniye uzun basın, kalan güç şu anda görüntülenecek ve ardından mevcut voltaja geçecektir.2. 0.3 V voltaj eklemek veya çıkarmak için + veya-düğmesine kısa basın3. Duraklatmak için güç düğmesine kısa basın4. Kapatmak için güç düğmesine 2 saniye uzun basınpaket Listesi : 1 x Dövme Makinesi Güç Kaynağı1 x USB kablosunot : 1. Tamamen şarj olduğunda 2-3 saat kullanılabilir ve voltaj 6-8v'dir.Lütfen dövme süresini makul bir şekilde ayarlayın.Bu ürün pil ömrü ile ilgili şikayetleri kabul etmez.2. Bu ürün iki çeşit fişe sahiptir, lütfen satın almadan önce makine arayüzünüzü onaylayın.

Ürün parametreleri

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tattoo Machine Power Supply
Size:
DC
RCA:
Approx. 4.6 x 7.2 x 2.3cm / 1.8 x 2.8 x 0.9in
Output Voltage:
4.2 - 12V, increase / decrease voltage 0.3V each time
Instruction:
1. Long press the power button for 2 seconds to turn on and off the machine, the remaining power will be displayed at this time, and then it will switch to the current voltage. :
2. Short press + or - button to add or subtract 0.3V voltage :
3. Short press the power button to pause :
4. Long press the power button for 2 seconds to shut down :
Package List:
1 x Tattoo Machine Power Supply1 x USB Cable :
1. It can be used for 2‑3 hours when completely charged and the voltage is 6‑8V. Please arrange the tattoo time reasonably. This product does not accept complaints about battery life. :
2. This product has two kinds of plugs, please confirm your machine interface before purchasing. :

Kategorideki ürünler