• Yeni
Profesyonel Dövme Bobin Makinesi Kiti 90-265 V Dövme Güç Kaynağı ile Onarım Krem Komple Dövme Aksesuarları Yeni Başlayanlar için(2)

Profesyonel Dövme Bobin Makinesi Kiti 90-265 V Dövme Güç Kaynağı ile Onarım Krem Komple Dövme Aksesuarları Yeni Başlayanlar için(2)

₺ 159.00

Stokta
Tova kullanılabilir

Taşınabilir GÜÇ kaynağı : Dövme güç kaynağı tasarımda hafif, kullanımı ve taşınması kolay, yüksek kaliteli hareket, güçlü güç, 0‑18 V arasında ayarlanabilir voltaj ve kullanımı kolaydır.İYİ İLETKENLİK : Yüksek kaliteli bakır tel iyi iletkenliğe sahiptir ve dövme klip kablosu ve dövme pedalının paslanmaz çelik fişi dövme güç kaynağını kilitlemek için daha uygundur.GÜVENLİ tek kullanımlık dövme iğnesi : Yüksek kaliteli paslanmaz çelik, sabit iğne, daha uzun dövme klip kablosu ve ayak pedalı, dövme çalışması sırasında kullanım ve vücut hareketi için uygundur.Daha güçlü, düşük cilt kaybı, hızlı renklendirme, uzun süre çalışırken ısı yok.DÖVME TAMİR KREMİ : Müşterilerin dövmelerden sonra tamir etmelerine yardımcı olmak için dövme tamir kremi ile donatılmıştır.Onarım kremi küçük ve kullanımı kolaydır carry.It dışarı çıkarken de taşınabilir ve uygulanabilir.Komple bir profesyonel dövme seti yeni başlayanlar, öğrenciler ve dövme sanatçıları için iyi bir seçimdir.HAFİF DÖVME makinesi : Hafif, küçük vücut sarsıntısı, uzun süre çalışabilir, güçlü kuvvet, yük çalışırken, dövme makineleri yaklaşık 4-7 V'dur ve dövme sanatçısı iğnenin frekansını ve uzunluğunu kendi tekniklerine göre ayarlar.Şartname : Öğe Türü : Dövme Makinesi Seti Malzeme : Alüminyum alaşımlı, plastik, paslanmaz çelik, silikon, kauçuk, dokunmamış kumaş, macun vb.İğne ucu dövme paket Listesi : 1 x Liner Dövme Makinesi 1 x Shader Dövme Makinesi 10 x Rondela (Rastgele renk) 10 x Lastik Bant (Rastgele renk) 10 x Siyah darbe emici Lastik Yüzük 4 x Anahtar (1.5 mm, 2mm, 2.5 mm, 3 mm) 50 x Dövme İğne ( 10 x 1 RL dövme iğne, 10 x 3 RL dövme iğne, 10 x 5 RL dövme iğne, 10 x OPS dövme iğne, 10 x 9 RL dövme iğne ) 50 x Dövme İğne Ucu(20 x 3 RT, 10 x 5 RT dövme iğne ucu, 10 x 7 RT dövme iğne ucu, 10 x 9 RT dövme iğne ucu) 1 x Dövme Güç Kaynağı 1 x Siyah 1 x Dövme Gümüş Dövme (Liner kısa ön şarapnel, gölge uzun ön şarapnel, şarapnel arka) 1 x Silikon Dövme Klip Kablosu 1 x PVC Dövme Klip Kablosu 1 x Pedal 2 x tek Kullanımlık Tıraş bıçağı 3 x Şarapnel Kulp 1 x Büyük Dövme Elastik Bant 1 x Küçük Dövme Elastik Bant 2 x tek Kullanımlık Dövme masa Örtüsü 1 x Boş Dövme Pratik Cilt 10 x Dövme Onarım Kremi 20 x Orta Pigment Fincan 1 x Dövme Marker Kalem 1 x Dövme İğne Ucu Fırça 1 x Güç 1 Not : kablo. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif hataya izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın. 3. Ürünü aldıktan sonra herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, yardımcı olabilmemiz için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin. 4. Ürünün kalite sorunları varsa, mümkün olan en kısa sürede sizi ücretsiz olarak değiştireceğiz veya telafi edeceğiz.

Ürün parametreleri

Item Type:
Tattoo Machine Kit
Material:
Aluminum alloy, plastic, stainless steel, silicone, rubber, non woven fabric, paste, etc.
Package List:
1 x Liner Tattoo Machine :
1 x Shader Tattoo Machine  :
10 x Grommet (Random color) :
10 x Rubber Band (Random color)  :
10 x Black Shock Absorption Rubber Ring  :
4 x Wrench (1.5mm, 2mm, 2.5mm, 3mm)    :
50 x Tattoo Needle ( 10 x 1RL tattoo needle, 10 x 3RL tattoo needle, 10 x 5RL tattoo needle, 10 x 7RL tattoo needle, 10 x 9RL tattoo needle  ) :
50 x Tattoo Needle Tip(20 x 3RT tattoo needle tip, 10 x 5RT tattoo needle tip, 10 x 7RT tattoo needle tip, 10 x 9RT tattoo needle tip)  :
1 x Tattoo Power Supply :
1 x Black Tattoo Handle :
1 x Silver Tattoo Handle  :
1 x Silicone Tattoo Clip Cord  :
1 x PVC Tattoo Clip Cord  :
1 x Pedal  :
2 x Disposable Razor  :
3 x Shrapnel (Liner short front shrapnel, shader long front shrapnel, back shrapnel) :
1 x Large Tattoo Elastic Band :
1 x Small Tattoo Elastic Band :
2 x Disposable Tattoo Tablecloth :
1 x Blank Tattoo Practice Skin :
10 x Tattoo Repair Cream :
20 x Medium Pigment Cup :
1 x Tattoo Marker Pen :
1 x Tattoo Needle Tip Brush :
1 x Power Cord :
Note:
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. If you have any questions or concerns after receiving the product, please feel free to contact us so we can help. :
4. If the product has quality problems, we will replace or compensate you for free as soon as possible. :

Kategorideki ürünler