• Yeni
NEDEN - YUE Dövme Seti Profesyonel Rotary Dövme Makinesi Shader Liner için İthal Güçlü Motor Kalıcı Kartuş Dövme Kalemi (Renk:

NEDEN - YUE Dövme Seti Profesyonel Rotary Dövme Makinesi Shader Liner için İthal Güçlü Motor Kalıcı Kartuş Dövme Kalemi (Renk:

₺ 49.80

Stokta
Tova kullanılabilir

1.Bu döner dövme kalemi,gerçek bir kalem, rahat tutuş tasarımı hissi vermek için tasarlanmıştır.Bu kalem dövmesini, kalıcı kaş makyajını, dudak çizgisini, göz çizgisini tek bir dövme makinesinde kullanabilirsiniz. 2.Bu dövme makinesi hemen hemen tüm marka güç kaynakları ve kartuş iğneleri ile uyumludur. 3.Japon çekirdeksiz motorlu bu dövme makinesi, güçlü güç, süper kararlı, düşük gürültü. 4.Bu dövme makinesi astar ve gölgeleme için mükemmeldir. 5.Paket şunlardır : döner dövme makinesi ve bir DC kablosu.Size her zaman profesyonel tavsiyemizin yanı sıra tatmin edici ve hızlı müşteri hizmetleri sunacağız.1.Malzeme : Uçak alüminyum alaşım2.İğne çıkıntısı : 0-3. 5mm3.Motor : 12 V / 12000 Rpm4.Gerilim öner : 6-9 V5.Bağlayıcı : DC Fiş6.Dövme kaleminin boyutu : Yükseklik : 115mm; Çap : 25mm; Ağırlık : 131g7.Döner sistemi ve motoru korumak için lütfen dövme kalemini 12 V altında çalışmaya devam edin.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize e-posta göndermekten çekinmeyin ve size 24 saat içinde cevap vereceğiz.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler