• Yeni
Çocuk Anaokulu Pop Kapak Saman Şişe Paslanmaz Çelik Termos Taşınabilir Açık Kolu Fincan Sevimli Öğrenci Şişe Sızdırmaz Fincan

Çocuk Anaokulu Pop Kapak Saman Şişe Paslanmaz Çelik Termos Taşınabilir Açık Kolu Fincan Sevimli Öğrenci Şişe Sızdırmaz Fincan

₺ 164.13

Stokta
Tova kullanılabilir

【Etkili ısı koruma】 - Bu çok fonksiyonlu fincan her türlü sıcak ve soğuk içecek için uygundur.Güçlü sızdırmazlık nedeniyle uzun süre sıcak tutabilir. 【Yüksek kalite】 - Çocuk kupası gıda sınıfı paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Gıda sınıfı silikon nozulun kullanımı daha güvenlidir.Kalınlaşmış alt fincan kaymaz ve wear-resistant.At aynı zamanda, size ve ailenize daha iyi bir yaşam getirecek sağlamlık korozyon direnci güvenliği ve sanitasyon özelliklerine sahiptir. 【Tasarım】 - Çarpışma önleyici su bardağı, güvenli malzeme ile kalınlaştırılmış gıda sınıfı paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Basmalı düğme rahat ve sıhhi.Fincan kapağı mühürlemek ve önlemek için bir silikon halka ile tasarlanmıştır leakage.At aynı zamanda, gerçekleştirmeniz için uygun bir tutamak ile donatılmıştır. 【Seyahat kullanımı】 - Metal şişe yolculuğunuzda mükemmel bir arkadaştır.Şişe %100 sızdırmaz ve doldurulması kolaydır.Bu fincan yanlışlıkla açılmasını önlemek için bir emniyet kilidi ile donatılmıştır. 【Mükemmel hediye fikri】 - Su bardağı her kullanıcıya büyük bir sürpriz verebilir.Termos şişelerimiz özellikle modaya uygun ve ister ofiste ister dışarıda seyahat ediyor olun, ideal arkadaşlardır. "mağazamıza hoşgeldiniz, keyifli bir alışveriş deneyimi diliyorum!Ürünlerimiz teslimattan önce kapsamlı bir şekilde test edilmiş, denetlenmiş ve paketlenmiştir.Herhangi bir sorunuz varsa, size en iyi hizmeti sunabilmemiz için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin."Öğrenci Fincan Paslanmaz Çelik Termos Basit Anti-çarpışma Şişe Çok Fonksiyonlu Su Bardağı Kamp Seyahat Okul İçin-Bu basit ve pratik ve arkadaşlar aile çocuk oğulları ve kızları için en iyi doğum günü noel hediyesi.- Fincan daha kalındır ve şişenin hasar görmesini etkili bir şekilde önleyebilen anti-damla ve çarpışma önleme işlevlerine sahiptir.ŞARTNAME : Malzeme : 316 Paslanmaz çelikrenk : Pembe 2boyutu : 16.8*8.8 cm/6.61*3.46 İş göremezlik : 500 mlpaket : 1* şişemüşterilere yüksek kaliteli garantili su bardakları vb.Sağlamada ısrar ediyoruz.Ürünlerimizden daha fazlasını öğrenmek ve sipariş etmek istiyorsanız, daha fazla ürüne göz atmak için mağazamıza tıklamanız yeterlidir.Mağazadaki güveniniz ve seçiminiz için teşekkür ederiz Herhangi bir sorunuz varsa bize bir e-posta gönderebilirsiniz 24 saat içinde size cevap vereceğiz Mutlu bir yaşam diliyorum."istemi : 1. Aydınlatma efektleri/çevre, ekran parlaklığı ayarı vb.Nedeniyle gerçek proje rengi biraz farklı olabilir.2. Boyutu ile ilgili olarak, izin lütfen 1-2 cm fark nedeniyle manuel ölçüm, teşekkür ederim! Size daha iyi bir hizmet sunmayı umuyorum.Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, lütfen ilgili ürünler için ‘jsmhh’ arayın!".

Ürün parametreleri

Material:
316 Stainless Steel
Color:
Pink 2
Size:
16.8*8.8cm/6.61*3.46in
Capacity:
500ml
PACKAGE:
1* Bottle :
We insist on providing customers on with high-quality guaranteed water cups etc. :
If you want to know about and order more of our products just click into our store to browse more products. :
Thank you for your trust and choice in the store if you have any questions you can send an email to us we will reply you within 24 hours I wish you a happy life. :
prompt:
1. The actual project color may be slightly different due to lighting effects/environment, display brightness setting, etc. :
2. Regarding the size, please allow a difference of 1-2 cm due to manual measurement, thank you! :
I hope to provide you with a better service. If you have any questions, please feel free to contact us, please search for ‘jsmhh’ for related products! :

Kategorideki ürünler