• Yeni
Çocuklar Su Şişesi Termos Sevimli Meyve Vakum Bardak 16 Oz yalıtımlı Bardak paslanmaz çelik bardak İçin Okul Seyahat Spor 10.

Çocuklar Su Şişesi Termos Sevimli Meyve Vakum Bardak 16 Oz yalıtımlı Bardak paslanmaz çelik bardak İçin Okul Seyahat Spor 10.

₺ 68.97

Stokta
Tova kullanılabilir

Termos bardak, çok sağlıklı ve güvenli olan gıda sınıfı 304 paslanmaz çelikten imal edilmiştir, böylece çocuklar ve yetişkinler farklı içecek türlerini taşıyabilir.Şişe gövdesi, kavraması kolay deriden yapılmıştır.Termos bardak çift duvarlı bir tasarıma sahiptir ve iç tankın iç kabuğu, yalıtım etkisini daha iyi hale getirmek için bir bakır kaplama işlemi ekler.Termos bardağın dış kısmı, insanlara iyi şanslar ve mutluluk getiren şık baskılı desenlere sahiptir.Hem yetişkinler hem de çocuklar buna bayılacak.Hafif şişe tasarımı, yürüyüş, bisiklet, koşu, kamp, balık tutma, açık hava, plaj, aile, okul, ofis, seyahat gibi çeşitli sahneler için uygun, taşıması daha kolaydır. % 100 Memnuniyet Garantisi-Bu yüksek kaliteli su şişesinin sizi tatmin edeceğini garanti ediyoruz!Herhangi bir nedenle, bu su şişesinden %100 memnun değilseniz, sizin için tam olarak iade edeceğiz veya değiştireceğiz!.Malzeme : Paslanmaz çelik + deri.Boyutu : 26x6. 7 cm / 10.2x2.6 inç.Ağırlık : 380g. kapasite : 16 oz/500 ml.Paslanmaz Çelik Malzeme : Vakum kabı, çocukların ve yetişkinlerin farklı içecek türlerini taşımasına izin veren, çok sağlıklı ve güvenli olan gıda sınıfı 304 paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Şişe gövdesi, kavraması kolay deriden yapılmıştır.Yalıtımlı Su Şişesi : Isı koruma için çift cidarlı tasarım benimsenmiştir ve ısı koruma etkisini daha iyi hale getirmek için iç tankın dış kabuğuna bakır kaplama işlemi eklenmiştir.Baskı Tasarımı : Termos bardağın dış kısmı, çevre dostu ve güzel olan nano baskı teknolojisini kullanan şık bir baskı desenidir.Bu kalıplar insanlara iyi şanslar ve mutluluk getirir ve hem yetişkinler hem de çocuklar onları çok sevecektir.Uygun İçin : Hafif şişe tasarımı taşıması daha kolaydır, yürüyüş, bisiklet, koşu, kamp, balıkçılık, açık, plaj, aile, okul, ofis, seyahat gibi çeşitli sahneler için uygundur. % 100 Memnuniyet Garantisi : Bu yüksek kaliteli su şişesinin sizi tatmin edeceğini garanti ediyoruz!Herhangi bir nedenle, bu su şişesinden %100 memnun değilseniz, sizin için tam olarak iade edeceğiz veya değiştireceğiz!.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler