• Yeni
Istiflenebilir yemek kabı Üç Katmanlar Paslanmaz Çelik Kaçak Geçirmez Taşınabilir Sıcak Tutmak ıçin Bento kutusu Okul Kamp Piknik(siyah)

Istiflenebilir yemek kabı Üç Katmanlar Paslanmaz Çelik Kaçak Geçirmez Taşınabilir Sıcak Tutmak ıçin Bento kutusu Okul Kamp Piknik(siyah)

₺ 106.47

Stokta
Tova kullanılabilir

Sızıntı Geçirmez : Bu istiflenebilir öğle yemeği kutusunun kapağı, mükemmel sızıntı geçirmez performans sağlayan sızdırmazlık halkasına sahiptir.Taşınabilir Kolu : Bu istiflenebilir öğle yemeği kutusu katlanabilir ve taşınabilir kolu benimser, taşımak için daha fazla kolaylık sağlayan.Üç Katman : Bu istiflenebilir öğle yemeği kutusu, farklı yiyecekler için daha fazla kapasite ve alan sağlayan üç katman tasarımını benimser.Premium Malzeme : Bu istiflenebilir öğle yemeği kutusu, sağlam ve dayanıklı olan yüksek kaliteli paslanmaz çelik, silikon ve plastikten yapılmıştır.İdeal Hediye : Bu istiflenebilir öğle yemeği kutusu okul, piknik ve kamp için mükemmeldir, çocuklarınız, arkadaşlarınız ve aileniz için ideal bir hediye.Özellik : 1. Sızıntı Geçirmez : Bu istiflenebilir öğle yemeği kutusunun kapağı, mükemmel sızıntı geçirmez performans sağlayan sızdırmazlık halkasına sahiptir. 2. Taşınabilir Kolu : Bu istiflenebilir öğle yemeği kutusu katlanabilir ve taşınabilir kolu benimser, taşımak için daha fazla kolaylık sağlayan. 3. Üç Katman : Bu istiflenebilir öğle yemeği kutusu, farklı yiyecekler için daha fazla kapasite ve alan sağlayan üç katman tasarımını benimser. 4. Premium Malzeme : Bu istiflenebilir öğle yemeği kutusu, sağlam ve dayanıklı olan yüksek kaliteli paslanmaz çelik, silikon ve plastikten yapılmıştır. 5. İdeal Hediye : Bu istiflenebilir öğle yemeği kutusu okul, piknik ve kamp için mükemmeldir, çocuklarınız, arkadaşlarınız ve aileniz için ideal bir hediye.Şartname : Öğe türü : İstiflenebilir öğle yemeği kutusu Malzeme : 304 paslanmaz çelik, silikon ve plastik Isı koruma süresi : 2 ila 4 Saat Paket listesi : 3 x istiflenebilir öğle yemeği kutusu 1 x Kapak.

Ürün parametreleri

Item Type:
Stackable Lunch Box
Material:
304 Stainless Steel, Silicone and Plastic
Heat Preservation Time:
2 to 4 Hours
Package List:
3 x Stackable Lunch Box :
1 x Cover :

Kategorideki ürünler