• Yeni
Bento Kutuları, silikon Yüksek Sıcaklığa Dayanıklı 950 ml öğle yemeği kutusu için Ofis için Seyahat için Piknik için Okul(kırmızı)

Bento Kutuları, silikon Yüksek Sıcaklığa Dayanıklı 950 ml öğle yemeği kutusu için Ofis için Seyahat için Piknik için Okul(kırmızı)

₺ 41.67

Stokta
Tova kullanılabilir

Hafif ve kompakt boyut, taşıması kolay, okul, ofis, piknik ve diğer aktiviteler için uygundur.Katlanır tasarımı benimser, kolay saklama, rahat ve yerden tasarruf için kullanılmadığında katlanabilir.Esnek ve kolay temizlenebilir, bir öğle yemeği kutusu olarak kullanılabilir ve aynı zamanda gıda depolamak için kullanılabilir.Yüksek sıcaklık ve düşük sıcaklığa dayanıklı, ısıtma için bir mikrodalga fırına yerleştirilebilir.Gıda sınıfı silikon malzemeden yapılmış, kaliteli, toksik olmayan ve kokusuz, sağlıklı ve kullanımı güvenlidir.Özellik : 1. Hafif ve kompakt boyut, taşıması kolay, okul, ofis, piknik ve diğer aktiviteler için uygundur.2. Katlanır tasarımı benimser, kolay saklama, rahat ve yerden tasarruf için kullanılmadığında katlanabilir.3. Esnek ve kolay temizlenebilir, bir öğle yemeği kutusu olarak kullanılabilir ve aynı zamanda gıda depolamak için kullanılabilir.4. Yüksek sıcaklık ve düşük sıcaklığa dayanıklı, ısıtma için bir mikrodalga fırına yerleştirilebilir.5. Gıda sınıfı silikon malzemeden yapılmış, kaliteli, toksik olmayan ve kokusuz, sağlıklı ve kullanımı güvenlidir.Şartname : Durum : %100 % Yepyeni Öğe Türü : Katlanır öğle Yemeği kutusumalzeme : Silikonrenk : Kırmızı, Mavi(İsteğe Bağlı) Uzunluk : Yaklaşık.20.3 cm / 8.0 inç Genişlik : Yaklaşık.13.2 cm / 5.2 Kat Yüksekliği : Yaklaşık.3.8 cm / 1.5 in Unfolding Yükseklik : Yak.7.1 cm / 2.8 İş göremezlik : 950ml Ağırlık : Yaklaşık.227g / 8ozuygulama : Öğle yemeği kutusu olarak kullanılırsıcaklık Aralığı : -40℃ila 230℃.w-e-metin tablosu td,.w-e-metin tablosu th,;.w-e-metin tablosu, Paket Listesi : 1 x Katlanır Öğle Yemeği Kutusu1 x kaşıknot : 1. Izin lütfen 1-2 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.Anlayışınız için teşekkürler.2. Monitörler aynı kalibre, fotoğrafları görüntülenen öğe renkli gerçek nesneden biraz farklı gösteriliyor olabilir.Lütfen gerçek olanı standart olarak alın.

Ürün parametreleri

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Folding Lunch Box
Material:
Silicone
Color:
Red, Blue(Optional)
Length:
Approx.20.3cm / 8.0in
Width:
Approx.13.2cm / 5.2in
Folding Height:
Approx.3.8cm / 1.5in
Unfolding Height:
Approx.7.1cm / 2.8in
Capacity:
950ml
Weight:
Approx.227g/8oz
Application:
Used as lunch box
Temperature Range:
-40℃ to 230℃
.w-e-text table td,.w-e-text table th,;.w-e-text table, :
Package List:
1 x Folding Lunch Box :
1 x Spoon :
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Kategorideki ürünler