• Yeni
Okuyonic Örgü Banyo Oyuncak Tutucu, Kurulumu Kolay Hızlı Kuru Çocuk Banyo Oyuncak Depolama Pragmatik Banyo Ürün için Ev(Pembe)

Okuyonic Örgü Banyo Oyuncak Tutucu, Kurulumu Kolay Hızlı Kuru Çocuk Banyo Oyuncak Depolama Pragmatik Banyo Ürün için Ev(Pembe)

₺ 252.00

Stokta
Tova kullanılabilir

【YAYGIN OLARAK UYGULANABİLİR】 - Sadece bebek oyuncaklarını değil, aynı zamanda tuvalet malzemeleri, şampuan, havlu, bardak veya diğer bakım ürünlerini de yerleştirebilir. 【PRAGMATİC】 - Sevimli saklama çantası, banyonuzu organize ve temiz tutabilir, bu da çok pratiktir. 【DAYANIKLI MALZEME】 - Güvenli malzemelerden yapılmış, mükemmel işçilik, dayanıklı ve uzun ömürlüdür. 【KOLAY KURU VE TEMİZ】 - Örgü örgü, suyun torbadan tamamen boşalmasını sağlar ve oyuncakların hızlı bir şekilde temizlenmesini ve kurumasını sağlar. 【KURULUMU KOLAY】 - Banyo oyuncağınızı güvenli bir şekilde yerinde tutmak için süper güçlü vantuzlarla takılması kolaydır.Özellik : 1. Güvenli malzemelerden yapılmış, mükemmel işçilik, dayanıklı ve uzun ömürlüdür.2. Örgü örgü, suyun torbadan tamamen boşalmasını sağlar ve oyuncakların hızlı bir şekilde temizlenmesini ve kurumasını sağlar.3. Banyo oyuncağınızı güvenli bir şekilde yerinde tutmak için süper güçlü vantuzlarla takılması kolaydır.4. Sevimli saklama çantası, banyonuzu organize ve temiz tutabilir, bu da çok pratiktir.5. Sadece bebek oyuncaklarını değil, tuvalet malzemelerini, şampuanı, havluları, bardakları veya diğer bakım ürünlerini de yerleştirebilir.Şartname : Öğe Türü : Banyo Ürünleri saklama çantasımalzeme : Kumaş Paket listesi : 1 x Çanta2 x Emme Diskleri.

Ürün parametreleri

Item Type:
Bath Products Storage Bag
Material:
Cloth
Package List:
1 x Bag2 x Sucking Discs :

Kategorideki ürünler