• Yeni
YANGS JUNHU Yapıştırıcı Duş Caddy Sepet Raf Şampuan Kremi Sünger Sabunluk Mutfak Banyo Organizatör için Hiçbir Sondaj (Renk:

YANGS JUNHU Yapıştırıcı Duş Caddy Sepet Raf Şampuan Kremi Sünger Sabunluk Mutfak Banyo Organizatör için Hiçbir Sondaj (Renk:

₺ 234.00

Stokta
Tova kullanılabilir

1.Yapışma pozisyonu, sağlam ve pürüzsüz bir yüzey olduğu sürece keyfidir. 2.Takviyeli braket : kalınlaşmış paslanmaz çelik tel, pas kolay değil. 3.Korkuluk tasarımı, düşmekten korkmaz. 4.Duvar delme ve delme değil, fayansınıza zarar vermez. 5. Tutabilir , bez, lif kabağı süngeri ve daha fazlası.Hepsi banyo, tuvalet, mutfak, toz odaları vb.İçin idealdir.Yapıştırıcı Duş Caddy Sepet Raf Şampuan Kremi Sünger Sabunluk Mutfak Banyo Organizatör için Hiçbir Delmeöze Llikleri : 1.Yapışma pozisyonu, sağlam ve pürüzsüz bir yüzey olduğu sürece keyfidir. 2.Takviyeli braket : kalınlaşmış paslanmaz çelik tel, pas kolay değil.3.Korkuluk tasarımı, düşmekten korkmaz 4.Duvar delme ve delme değil, fayansınıza zarar vermez.5. Tutabilir , bez, lif kabağı süngeri ve daha fazlası.Hepsi banyo, tuvalet, mutfak, toz odaları vb.İçin idealdir.Uyarı : Manuel ölçüm nedeniyle 1-3 cm sapmaya izin verin Gerçek renk, farklı monitör ve ışık etkisi nedeniyle görüntüden biraz farklı olabilir Açıklama : Malzeme : Paslanmaz çelikboyutu : gösterildiği gibibizim dükkanı ziyaret etmenizi bekliyoruz.Herhangi bir sorunuz varsa, müşteri hizmetlerine danışmak için e-posta gönderebilirsiniz.Müşteri hizmetleri günde 24 saat çevrimiçi ve sorularınızı en kısa sürede çözecek!.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler