• Yeni
Dövme Seti Dövme Seti Profesyonel Rotary Makinesi Kalem Seti Sanatçı Dövme Makineleri İçin Kablosuz Pil Güç Kaynağı (Renk: Sarı)

Dövme Seti Dövme Seti Profesyonel Rotary Makinesi Kalem Seti Sanatçı Dövme Makineleri İçin Kablosuz Pil Güç Kaynağı (Renk: Sarı)

₺ 170.70

Stokta
Tova kullanılabilir

1.Bu döner dövme kalemi, bir dövme makinesiyle alabileceğiniz gerçek bir kaleme bir sonraki hissi vermek için tasarlanmıştır.Bu kalem dövmesini, kalıcı kaş makyajını, dudak çizgisini, göz çizgisini tek bir dövme makinesinde yapabilirsiniz. 2.Bu dövme makinesi hemen hemen tüm marka güç kaynakları ve kartuş iğneleri ile uyumludur. 3.Astar ve gölgeleme için harika. 4.Yüksek verimli, rahat sap tasarımı. 5.Daha güçlü, hafif.düşük-gürültü.Size her zaman profesyonel tavsiyemizin yanı sıra tatmin edici ve hızlı müşteri hizmetleri sunacağız.Ağırlık : 110gboyutu : 121*28mm1.Vücut dövme tasarımı için de kaşlar için uygun kalıcı makyaj iğnelerine sığabilir; 2.Hız : 8 V / 9000 Rpm3.DC arayüzü yüksek iletkenliğe sahiptir4. Çalışma gerilimi : 6-9v5. Astar gerilimi 8-9v6. Gölgeleme gerilimi 6-7v7.Bu motor renk ambalaj , yazı, geleneksel, neotraditional Item contains1 pc kablosuz dövme güç supply1 pc dövme pen1 pc DC cable20 pcs dövme cartridge If ile iyidir Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bize e-posta göndermekten çekinmeyin ve size 24 saat içinde cevap vereceğiz.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler