• Yeni
LCD Dijital Pil Kapasitesi Monitör, Evrensel 6-70 V Gerilim Metre Monitör/Pil Kapasitesi Test / Pil Kapasitesi ve Gerilim Metre.

LCD Dijital Pil Kapasitesi Monitör, Evrensel 6-70 V Gerilim Metre Monitör/Pil Kapasitesi Test / Pil Kapasitesi ve Gerilim Metre.

₺ 32.67

Stokta
Tova kullanılabilir

Akü kapasitesi ve voltaj ölçer.Yeşil aydınlatmalı LCD ekran.Rahat el hissi ile uzun servis ömrü düğmesi.Bir PVC film ile donatılmış, yüzey su geçirmezdir.Toka ile inşa edilmiş, vidasız kurulum.Evrensel pil kapasitesi ölçer, kendiniz ayarlamanız gerekir.Akü kapasitesi ve voltaj ölçer.Yeşil aydınlatmalı LCD ekran.Rahat el hissi ile uzun servis ömrü düğmesi.Bir PVC film ile donatılmış, yüzey su geçirmezdir.Toka ile inşa edilmiş, vidasız kurulum.Evrensel pil kapasitesi ölçer, kendiniz ayarlamanız gerekir.Özellikler : Malzeme : HTN / PCB Ağırlık : 18g Boyutu : Yaklaşık. 6 * 3.2 * 1.5 cm / 2.4 * 1.3 * 0.6 6-70 (V) Uygulanabilir kapsamı : Pil paketi, UPS, EPS, güç kaynağı, acil güç kaynağı Depolama sıcaklığı : -20 ° ~ 60 ° Çalışma akımı : ≤ 5m A Fonksiyonlar : 1. Pil yüzdesini / voltajını / gücünü manuel olarak kapatın2. Otomatik geri dönüşüm ekran pil kapasitesi / gerilim başına 2 saniye (Ayarlanabilir) 3. 10s gecikme otomatik kapanma (Ayarlanabilir) 4. Çift deşarj eğrisi seçimi (Ayarlanabilir) Paket Listesi : 1 x Pil Kapasitesi Gerilim Ölçer 1 x Bağlantı Kablosu.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler