• Yeni
Pil Monitörü, LCD Dijital Ekran Yüksek Hassasiyetli Pil Test Cihazı Güvenli Koruma Çeşitli Deşarj Modları Test için Kolay Kullanım

Pil Monitörü, LCD Dijital Ekran Yüksek Hassasiyetli Pil Test Cihazı Güvenli Koruma Çeşitli Deşarj Modları Test için Kolay Kullanım

₺ 469.17

Stokta
Tova kullanılabilir

Güvenilir Çalışma : Daha güvenli çalışma için güç kesme belleği, aşırı voltaj koruması, aşırı akım koruması vb.Ile Birlikte gelir.Pratik Kullanım : Çeşitli pillerin deşarj süresini, kapasitesini ve iç direncini test etmek için de kullanılabilir.Güç Denetleyicisi : Akım, güç, dinamik test, yaşlanma vb. Testleri için uygulanabilir.çeşitli DC güç kaynakları.Kullanımı Kolay : USB kablosuyla bilgisayara bağlı olan monitör, geçmiş eğrileri sorgulamanıza olanak tanır.Net Ekran : LCD ekran, insan bilgisayar etkileşimi arayüzü ve gerçek 4 telli ölçüm, yüksek doğruluk sağlar.Özellik : 1. Güç Denetleyicisi : Akım, güç, dinamik test, yaşlanma vb. Testleri için uygulanabilir.çeşitli DC güç kaynakları.2. Pratik Kullanım : Çeşitli pillerin deşarj süresini, kapasitesini ve iç direncini test etmek için de kullanılabilir.3. Net Ekran : LCD ekran, insan bilgisayar etkileşimi arayüzü ve gerçek 4 telli ölçüm, yüksek doğruluk sağlar.4. Güvenilir Çalışma : Daha güvenli çalışma için güç kesme belleği, aşırı voltaj koruması, aşırı akım koruması vb.Ile Birlikte gelir.5. Kullanımı Kolay : USB kablosuyla bilgisayara bağlı olan monitör, geçmiş eğrileri sorgulamanıza olanak tanır.Nasıl Kullanılır : Kullanmadan önce, lütfen kullanım kılavuzunu kontrol edin, kullanım kılavuzunu ayrıntılı olarak okuyun ve kullanım kılavuzunu anladıktan sonra kullanın.Şartname : Öğe Türü : Pil Test cihazı Malzeme : Demir Fonksiyon : Akıllı pil gücü kapsamlı test cihazı.(99, 99 (CP) Sürekli Güç (DS) Dinamik Yük Testi 1m R Sabit Akım Direnç Aralığı 0.1-30Ω Deşarj Akım Ayar Hassasiyeti 0,1 İç Direnç Aralığı-500m R Maksimum Deşarj Kapasitesi 99999m AH Maksimum Deşarj Süresi : CR) (CV) Sabit Direnç modeli MD150 MD250 Güç Kaynağı Modu DC 12 V 2 A Sabit Akım Deşarj Ayar Aralığı 0.1-10 A Maksimum Akım Deşarj Hata 0.01 Maksimum Deşarj Güç 150 W 250 W Deşarj Voltaj DC 0.5 V-ELEMANINA Deşarj Modu Sabit Akım (CC), Sabit Voltaj : Tane teklik Polarite Koruması * Ters Voltaj Koruma (OVP Üzerinden gelen * gelen * ELEMANINA aşırı Akım Koruması Fazla 10 A Güç Koruma Üzerinde Daha Fazla Zaman 150 W Fazla Durdurmaya Çalışırken çalışmamaya OPP Zaman 10 A den Daha Büyük Durdurmaya Çalışırken çalışmamaya OCP ne Zaman çalışmaz.

Ürün parametreleri

Item Type:
Battery Tester
Material:
Iron
Function:
Intelligent battery power comprehensive tester. 
Model MD150 MD250 Power Supply Mode DC 12V 2A Constant Discharge Current Adjustment Range 0.1-20A Maximum Discharge Current Error 0.01A Maximum Discharge Power 150W 250W Discharge Voltage DC 0.5V-30V Discharge Mode Constant Current (CC) Constant Voltage (CV) :
Constant Resistance (CR) Constant Power (CP) :
Dynamic Load Test (DS) Constant Current Resistance Range 0.1-30Ω Discharge Current Adjustment Accuracy 0.1A Internal Resistance Range 1mR-500mR Maximum Discharge Capacity 99999mAH Maximum Discharge Time 99:
99

Kategorideki ürünler