• Yeni
Zı-Ruı 3D Yazıcı PETG Filament, Gökkuşağı Çok Renkli Degrade, 1.75 mm,Boyutsal Doğruluk + / -0.03 mm, 600G (1.3 lbs )Biriktirme.

Zı-Ruı 3D Yazıcı PETG Filament, Gökkuşağı Çok Renkli Degrade, 1.75 mm,Boyutsal Doğruluk + / -0.03 mm, 600G (1.3 lbs )Biriktirme.

₺ 74.97

Stokta
Tova kullanılabilir

Yüksek Kalite : Yüksek doğruluğu garanti etmek için sıkı üretim standardı.Yüksek performanslı çevre dostu, kabarcık yok, sıkışma yok, çizim yok.Yüksek Uyumluluk : Çok Renkli degrade Gökkuşağı filamentleri evrensel olarak tasarlanmıştır ve + / - 0.03 mm boyutsal doğrulukla 1.75 mm çaplı filament kullanan 3 D Yazıcılarla uyumludur.Baskı Sıcaklığı (205 - 235 °C) : Daha az kalibrasyon gerektiren ve daha az ekstruder sorunu veren pürüzsüz baskılar sağlar.Güzel parlak : Gökkuşağı Çok Renkli Degrade.Şimdi Zi-Rui 3 D ile 3 D Baskının keyfini çıkarın : Düşüncelerinizi ve kavramlarınızı gerçek ve ödüllendirici bir gerçekliğe dönüştürdüğünüzü görmenizi sağlar.Baskı nesnenize renkler arasında çok düzgün bir degrade efekti veren Zi-Rui Çok Renkli 3 D Baskı PETG Filamentini deneyin!Malzeme : PETG Renk : Çok Renkli (Her rulo/makarada renkler rastgele ) Makara N. W. : 600 G (1.3 lbs ) / makara Çapı : 1.75 mm (Boyutsal Doğruluk +/- 0.03 mm) Baskı Sıcaklığı : 205-235 °C Kabarcık : kabarcık yok Kutu boyutu : 8 x 1.8 x 8.inç Yüksek Kalite ve Yüksek Uyumluluk Yüksek doğruluğu garanti etmek için sıkı üretim standardı.Yüksek performanslı çevre dostu, kabarcık yok, sıkışma yok, çizim yok.Filamentler evrensel olarak tasarlanmıştır ve + / - 0.03 mm boyutsal hassasiyetle 1.75 mm çaplı filament kullanan 3 D Yazıcılarla uyumludur. Gökkuşağı Çok Renkli 3d baskı modelinizi mükemmel hale getirir.Şimdi Zi-Rui 3 D ile 3 D Baskı eğlencesinin tadını çıkarın!Bazı baskı ipuçları : 1. Baskıdan sonra filamenti orijinal durumuna bırakmaya çalışmak daha iyidir ve yeniden takılan filamenti orijinal vakum torbasına geri yerleştirin ve baskıdan sonra serin ve kuru bir yerde saklayın.Filament havadaki nemi emebilir ve kalitesini ve performansını etkileyebilir. 2. Lütfen modelin ilk 3 katmanında soğutma fanını çalıştırmayın.0.1 mm'lik bir tabaka ayarlamak en iyi yüzey pürüzsüz ve parlak olacaktır.Dış katmanı yavaşça 30-40 mm/dak 3 hıza ayarlayın. Yazdırmadan önce nozulu temizlemek veya değiştirmek, birçok kez kullanılmışsa sıkışmayı azaltmanın iyi bir yoludur.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler