• Yeni
Mermer PETG Filament 1.75 mm 3D Yazıcı Filament 1 KG 2.2 LBS Biriktirme 3D Baskı Filamentler Baskı Malzemeleri Daha Güçlü Mermer

Mermer PETG Filament 1.75 mm 3D Yazıcı Filament 1 KG 2.2 LBS Biriktirme 3D Baskı Filamentler Baskı Malzemeleri Daha Güçlü Mermer

₺ 69.48

Stokta
Tova kullanılabilir

PETG Mermer Rengi, doğal mermer efekti üreten PETG ve sağlıklı güvenlik mermer elemanlarının bir karışımıdır.Yazdırması kolay : Ultra ince parçacıklar, eritilmesi ve yazdırılması kolaydır ve tıkanmaya neden olmaz.Mükemmel baskı kalitesi.Hassas boyut : 1.75 mm çapında tolerans ile + / -0.05 mm. uyumluluk : 1.75 mm çapı hemen hemen her türlü FDM 3 D yazıcı kalem ile uyumludur.Lütfen unutmayın : Meme > 0.4 mm, 0.6 mm meme kullanılması tavsiye edilir.Renk : Mermer Marka : HZST3 D Malzeme : PETG Net Ağırlık : 1 KG Teknik özellikler : Dış Çap : 1.75 milimetre Tolerans : + / - 0.05 mm Ekstruder tavsiye sıcaklığı : 250-265°C. Isı yatağı sıcaklığı : 70-85°C Önerilen baskı hızı : 30-60 mm/sn Kullanım ve depolama için ipuçları : 1.Lütfen unutmayın : Meme > 0.4 mm, 0.6 mm meme kullanılması tavsiye edilir.2.Yazıcınızı birkaç günden fazla etkin bırakmayacaksanız, yazıcı nozulunuzu korumak için lütfen filamanı geri çekin. 3. Filamentinizin ömrünü uzatmak için lütfen kuru, kapalı bir torbada veya kutuda saklayın.Tercihen, fazla nemi emmek için bir paket Silca Jeli ekleyin. 4. Filamentinizi saklarken, bir dahaki sefere kullandığınızda düzgün bir şekilde beslenmesini sağlamak için lütfen gevşek ucu filament makarasının kenarındaki deliklerden besleyin.

Ürün parametreleri

Outside Diameter:
1.75 millimeters
Tolerance:
+/-0.05mm
Extruder recommend temperature:
250-265°C.
Heat bed temperature:
70-85°C
Recommended print speed:
30-60 mm/s
Tips for use and storage:
1.Please note that:
Nozzle >0.4mm, it is recommended to use 0.6mm nozzle.
2.. If you are going to leave your printer inactive for more than a couple of days, please retract the filament to protect your printer nozzle. :
3. In order to extend the life of your filament, please store it in a dry, sealed bag or box. Preferably, add a packet of Silca Gel to absorb any excess moisture. :
4. When storing your filament, please feed the loose end through the holes on the edge of the filament reel to avoid winding, so that it feeds properly when you use it next time. :

Kategorideki ürünler