• Yeni
ZCLS Göz Bakımı ışık Modern LED Spiral Zemin Lambası, Oturma Odaları için - Modern Parlak Aydınlatma, Ayakta Uzun Sehpa Lambası-Kısılabilir

ZCLS Göz Bakımı ışık Modern LED Spiral Zemin Lambası, Oturma Odaları için - Modern Parlak Aydınlatma, Ayakta Uzun Sehpa Lambası-Kısılabilir

₺ 1559.97

Stokta
Tova kullanılabilir

LED göz koruması ışık kaynağı : Bu modern zemin lambası, çeşitli aydınlatma modlarına, Oturma odası, yatak odası, çalışma odası için uygun basit bir zemin lambasına sahiptir.Kurulumu kolay, kararlı ve şık : Zemin lambasını takmak için herhangi bir alete ihtiyacınız yoktur, Kurulumu basit ve kullanımı kolaydır.Ayakta duran lambanın modern ve şık tasarımı onu sadece bir lamba değil, aynı zamanda yatak odanız, oturma odanız ve ofisiniz için dekoratif bir zemin lambası yapar.Üç renkli ışık / uzaktan karartma : Üç renkli ışık (ayak anahtarı)/uzaktan karartma modern zemin lambası-kullanışlı ayak anahtarı/uzaktan karartma, kanepe ışığını eğilmeden kolayca açmanıza veya kapatmanıza olanak tanır.Mükemmel hizmet : alışveriş yaparken herhangi bir sorunla karşılaşırsanız.Lütfen bana e-posta ile ulaşın ve sorunu çözmenize yardımcı olacağız.Desteğiniz için teşekkür ederim.Bir güzel, dayanıklı ve fonksiyonel temel aydınlatma ihtiyaçlarını, mükemmel okuma için uygun bir zemin lambası.5-10㎡Uygulama : ev, otel, oturma odası kanepe, lamba, yatak odası, çalışma odası, okul, ofis, toplantı odası, vb uygulama Üç Renkli ışık (ayak anahtarı)/Uzaktan karartma Voltaj : 110~220 VScope adı : (36 W) Kat lamp Specification : %100 marka new Size : shown Material olarak : Silikon + Alüminyum + Demir Sanat + Marble Light kaynağı : LED ışık kaynağı Renk Sıcaklığı : : .Paket içeriği : 1 * Zemin lambasınotlar : 1. Işık ve çekim açısı farkı nedeniyle, ürünün küçük hataları olacaktır.Bu ürün gerçek ürüne tabidir, lütfen anlayın!2. Ürün teslimatı : Uluslararası bir satıcı olduğumuzdan, ürün teslimatı 10 ila 15 gün sürer.Ürünlerimiz teslimattan önce iyice test edilmiş, denetlenmiş ve paketlenmiştir.Mağazanızda alışveriş yapmayı garanti edebileceğimizden emin olabilirsiniz.Herhangi bir sorunuz varsa, size en iyi hizmeti sunabilmemiz için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Çok güzel ve zarif zemin lamp.It montajı çok kolaydı.

Ürün parametreleri

100% brand new :
Size:
as shown
Material:
Silicone + Aluminum + Iron Art + Marble
Light source:
LED light source(36W)
Color temperature:
Tri-color light (foot switch)/Remote dimming
Voltage:
110~220V
Scope of application:
5-10㎡
Application:
home, hotel, living room sofa lamp, bedroom, study room, school, office, meeting room, etc.
Package Included:
1 * Floor lamp :
notes:
1. Due to the difference of light and shooting angle, the product will have small errors. This product is subject to the actual product, please understand! :
2. Product delivery:
Since we are an international seller, product delivery takes 10 to 15 days.
Our products have been thoroughly tested, inspected and packaged before delivery. You can rest assured that we can guarantee shopping in your store. If you have any questions, please feel free to contact us so that we can provide you with the best service.Very beautiful and elegant floor lamp. It was very easy to assemble. :

Kategorideki ürünler