• Yeni
MEDİMİNE Gerçek Onarım Krem / Günlük Yüz Nemlendirici ve Anti-aging Kuru ve Hassas Ciltler için Seramidler ve Matrixyl ile 3000/1.

MEDİMİNE Gerçek Onarım Krem / Günlük Yüz Nemlendirici ve Anti-aging Kuru ve Hassas Ciltler için Seramidler ve Matrixyl ile 3000/1.

₺ 59.46

Stokta
Tova kullanılabilir

[CENTELLA YAPRAĞI ekstresi] Gerçek Onarım Kremi, tahriş olmuş ve hassas cildi hızla sakinleştiren %59 Centella Asiatica yaprağı ekstresi içerir. [BİTKİ KÖK HÜCRELERİ] Edelweiss bitki kök hücrelerinin yetiştirilmesiyle elde edilen bir ekstrakt, cilt bağışıklığını güçlendirir ve cildin dış uyaranlardan korunmasına yardımcı olur. [SERAMİDLER] Seramidler, cilt bariyerindeki lipitlerin %50'sinden fazlasını oluşturan doğal maddelerdir.MEDİMİNE Gerçek Onarım Kremi, sağlıklı cildi teşvik etmek ve doğal cilt bariyerini güçlendirmek için gerekli olan seramidleri içerir. [CİLT GENÇLEŞTİRME ÇİFT PEPTİDLERİ] Cildin elastikiyetini arttırmaya yardımcı olan bir amino asit kompleksi.MİNE Real Onarım kremi, Fransız Sederma firmasının çift peptidini entegre ederek geliştirilen patentli bir bileşen olan %5 MATRİXYL 3000 içerir. [NEMLENDİRİCİ KALKAN] Nem zarını güçlü bir nem katmanlamasıyla kaplayarak uzun süreli nem buharlaşmasını önler.BENİM Pepta-Lesitin.Nem membranını kaplayarak uzun süreli nem buharlaşmasını önler.48 saat boyunca nemi korur.Ürün Testi.10 Tehlikeli madde, hayvan testi ve yapay koku içermeyen ürünler yaratmaya odaklanıyoruz.seramidler np'yi dahil ederken ve hassas ciltler için güvenli olan sorunsuz ürünler sunarken.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler