• Yeni
HJUIK Bambu Yastıklar, Ayarlanabilir PE Hortum Yatak Yastıklar için Geri Mide ve Yan Uyuyanlar Yıkanabilir (Renk: B, Boyutu:

HJUIK Bambu Yastıklar, Ayarlanabilir PE Hortum Yatak Yastıklar için Geri Mide ve Yan Uyuyanlar Yıkanabilir (Renk: B, Boyutu:

₺ 251.40

Stokta
Tova kullanılabilir

【Nefes Alabilen Kapak】 Yatak yastık kılıfı, yumuşak, nefes alabilen ve rahat kalmak için birinci sınıf kumaş malzemeden yapılmıştır.dry.No ne tür uyku pozisyonlarını tercih ederseniz edin, her gece evde beş yıldızlı otel lüksünü her zaman yaşayabilirsiniz.Yan, karın ve sırt traversleri için uygundur. 【Kaliteli Uyku Yastığı】 Ergonomik tasarıma dayanan ayarlanabilir yastık, otel kalitesinde yumuşaklık sağlar ve ayrıca boynu aynı hizada tutmak için gereken sağlam desteği sunar. 【Tam Konfor】 Yastıklarımız, baş, omuz ve boyun bölgeleriniz için en uygun desteği sağlayan özenle seçilmiş malzeme ile üretilmiştir.Her tür uyuyan için mükemmeldir : sırt, yan ve mide. 【İnşaat】 Tasarım, hoş olmayan enjeksiyonları önleyen nefes alabilen bir astara sahiptir ve irritation.It ayrıca herhangi bir uyku pozisyonu için maksimum konfor sağlar. 【Derin Rahatlama için En iyi Seçim】 Son derece yumuşak ve havadar yatak yastıkları maksimum kas gevşemesini ve dinlendirici, derin uykuyu teşvik eder. Dahil 55x35cm●Malzeme : Pamuk Dolgu● : PE Hortum efekt ve Müzik içeren Paket Yastıklar●Boyutu(Uxgxy) efekt ve Müzik içeren şartname : detaylar Ad : 1 x Pillows Only yukarıdaki paket içeriği, diğer ürünler,vakum çıkar,elini hızla orijinal şekline geri dönmek ve yastık 1 olarak içbükey,aynı yöntemi göründüğünde daha iyi sonuçlar●30 dakika bekletmek yastık çırpın ilk kez mühür Yastık çekerken efekt ve Müzik içeren Kullanım Kılavuzları●dahil değildir,yarım ayda bir kez onları daha sağlıklı kullanmak efekt ve Müzik içeren Not için düzenli olarak güneş banyosu, 2-3 saat : detaylar Temiz ve güneşli Rutin keyfini yeniden canlandırmak ve yastığınızın ömrünü uzatmak için yastık●, bu ışık ve ekran ayarı farkı Nedeniyle daha kolay●temizlik yapar, bir haşlanmış yastık kılıfı kullanın lütfen yenileyin, kalemin rengi farklı manuel ölçüm için hafif bir boyut farkı nedeniyle izin verin böylelikle resimlerden biraz farklı olabilir.●sağlıklı bir uyku keyfini çıkarın.

Ürün parametreleri

●Name:
Pillows
●Size(LxWxH):
55x35cm
●Material:
Cotton
●Filling:
PE Hose
▶Package included:
1 x Pillows :
Only the above package content, other products are not included :
▶User Guides :
●When you take Pillows out of the vacuum seal the first time,you can clap your pillow with your hand to make it quickly return to the original shape,and wait 30 minutes for better results :
●When the pillow appears concave,the same method as 1,give them 2-3 hours of sun bathing regularly, for healthier use :
▶Note:
●Clean once in half a month and enjoy a healthy sleep :
●Routine basking in the sunshine will revitalize and refresh your pillows :
●In order to prolong the lifespan of your pillow, please use a pillowcase,this makes cleaning easier :
●Due to the light and screen setting difference, the item's color may be slightly different from the pictures :
●Please allow slight dimension difference due to different manual measurement :

Kategorideki ürünler