• Yeni
Fangsen Gümüş Düğün Gül Çiçek Saç Tarak Gelin Çiçek saç tokası Çiçek Noel Aksesuar Saç Aksesuarları Kadınlar için bir Kız (Beyaz)

Fangsen Gümüş Düğün Gül Çiçek Saç Tarak Gelin Çiçek saç tokası Çiçek Noel Aksesuar Saç Aksesuarları Kadınlar için bir Kız (Beyaz)

₺ 41.97

Stokta
Tova kullanılabilir

flower El yapımı çiçek tarakları, aksesuarlarımız hakkında gerçekten mükemmel olan şeydir. Green Yeşil ile düğün başlığı .Bu çiçek tarağı kesinlikle benzersizdir ve doğal güzelliğinizi vurgulamak için mükemmeldir. Measurement Ölçüm : Tüm tarak : 6.5 " x4 " (yaprak dalı dahil en geniş noktada) Ağırlık : 20g. These Bu çiçekler taze çiçeklere çok benziyor ancak asla solmayacaklar. places Uygulanabilir yerler : doğum günü hediyeleri, partiler, yıldönümleri, seyahat, sevgililer Günü, Düğün, Nişan, Sınıf, Buluşma, Ev, Ofis ve Günlük Yaşam vb.İçin mükemmel bir hediye. Gift Aşkın Hediyesi yourself ♥ Kendinize mükemmel bir hediye veya özel birine vermeye hazır. ◆ Ürün Bilgisi ◆ * Malzeme : ipek çiçek, 3 çiçek ve 1 çiçek tomurcukları, yeşil bitkiler ve saç tarağı. ♥ Bu güzel saç tarağı güzel bir aksesuardır, çarpıcı sahte çiçekler gerçek gibi görünür. ♥ Katmanlı ve güçlü kumaş çiçek ve yeşil yapraklar. ♥ El işçiliğinden son dekorasyona kadar, her çiçek, yaprak ve yeşil bitki özenle seçilir, elle dikilir veya düşünceli bir şekilde yerine bağlanır. ♥ Düğün partisi için harika,Düğün, festivaller, fotoğrafçılık vb.Gelin, nedime veya çiçek kızları gibi herhangi bir elbise ve vesileyle eşleşen hoş renklerde gelir.   ♥ Herhangi bir sorunuz varsa lütfen bir mesaj gönderin ve size cevap vermekten mutluluk duyacağım!♥ ♥ Benim dükkanı ziyaret ettiğiniz için teşekkür ederiz.♥.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler