• Yeni
GLLXPZ Rüzgar Deflector Araba Pencere Güneş Yağmur Gölge Saçakları, Dodge Journey 2008-2019 ıçin, koruyucu Çerçeve Dış Aksesuarları

GLLXPZ Rüzgar Deflector Araba Pencere Güneş Yağmur Gölge Saçakları, Dodge Journey 2008-2019 ıçin, koruyucu Çerçeve Dış Aksesuarları

₺ 287.40

Stokta
Tova kullanılabilir

【Uygulanabilir model】 DODGE Journey 2008-2019 için, Yüksek kaliteli otomatik yedek parçalar profesyonel üreticilerin özelliklerini karşılar ve değiştirme ihtiyaçlarını karşılamak için aracınızla mükemmel bir şekilde eşleşebilir. 【Yüksek kaliteli malzeme】 Yağmur Gölge Siperliği, size kalite güvencesi ve daha uzun hizmet ömrü sağlamak için güçlü ve dayanıklı, yüksek mukavemetli, yüksek kaliteli ABS malzemeden yapılmıştır, ürünlerimizi satın aldığınızdan ve kullandığınızdan emin olabilirsiniz. 【Mükemmel performans】 Rüzgar Deflektörleri, pencereleri düşürmek, hava sirkülasyonunu korumak, yağmurlu günlerde sis ve çiselemeyi önlemek ve araçtaki duman ve ısı birikimini azaltmak için pencereleri kısmen açık tutmak için mükemmel işleme teknolojisini kullanır. 【Kolay kurulum】 Rüzgar Deflektörlerinin kurulumu kolaydır, eski veya hasarlı pencere siperliğini doğrudan değiştirebilir, arabanıza zarar vermez, basit kullanım, delme, kaynak yapma, sıkıcı işlemden tasarruf etme. 【PAKET】 Paket 2 ön rüzgar deflektörü + 2 arka rüzgar deflektörü içerir .Ürün veya kurulum yöntemi hakkında herhangi bir sorunuz varsa, çözmek için lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin.Dikkat : lütfen aracınızın fotoğraftaki araba ile aynı olduğundan emin olduktan sonra sipariş verin, değilse,belki öğe aracınız için uygun olmayabilir.rüzgar deflektörlerini aldıktan sonra, lütfen önce takmadan önce arabanıza uyduğundan emin olun!Şartname : Durum : %100 % Yeniıtem Tipi : Pencere Visormalzeme : akrilikrenk : Siyah Fitment : DODGE Journey 2008-2019 İçinpaket Listesi : 4 x Pencere Visor【Installation method】1. Bu ürünü kurmadan önce, radyanların tutarlı olduğundan emin olmak için lütfen ürünü araçta karşılaştırın.2. Kurulum yerini temizleyin ve nem bırakmadan kuru tutun.3. Ürünü pencere boyunca asın ve kancanın konumunu bulmaya çalışın.4. Ürünün arka tarafındaki araba tutkalı koruyucu filmi soyun ve arkadaki tutkalı daha sağlam hale getirmek için sağlanan yapışma destekleyicisiyle yapıştırılması gereken araba camının bir kısmını silin.Arkadaki yapıştırıcıyı ısıtmak için bir saç kurutma makinesi de kullanabilirsiniz.5. Ürünü yan pencereye sıkıca yapıştırın ve yan pencereye sıkıca yapışmasını sağlamak için ellerinizle eşit şekilde bastırın ve ardından ürünün yüzeyindeki koruyucu filmi soyun.6. Kurulumdan sonra, yıkama veya yağmur suyunu önlemek için aracı 48 saat kuru tutun.

Ürün parametreleri

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Window Visor
Material:
Acrylic
Color:
Black
Fitment:
For DODGE Journey 2008-2019
Package List:
4 x Window Visor :
【Installation method】 :
1. Before installing this product, please compare the product on the car to verify that the radians are consistent. :
2. Clean the installation location and keep it dry without leaving any moisture. :
3. Hang the product along the window and try to find the position of the hook. :
4. Peel off the car glue protective film on the reverse side of the product, and wipe the part of the car window that needs to be pasted with the provided adhesion promoter to make the glue on the back more firm. You can also use a hair dryer to heat the glue on the back. :
5. Adhere the product to the side window tightly, and press it evenly with your hands to make it firmly adhere to the side window, and then peel off the protective film on the surface of the product. :
6. After installation, keep the car dry for 48 hours to avoid washing or rainwater. :

Kategorideki ürünler