• Yeni
SZDFVBH ABS Ön Kürek 2014 2015 A3 Modifiye Otomobil Parçaları Spoiler Difüzör için Uygundur

SZDFVBH ABS Ön Kürek 2014 2015 A3 Modifiye Otomobil Parçaları Spoiler Difüzör için Uygundur

₺ 592.32

Stokta
Tova kullanılabilir

Uygulanabilir model : A3 2014-2016 için uygundur. Bu 100 % marka yeni.Lütfen satın almadan önce modeli dikkatlice kontrol edin.Gelişmiş ABS malzeme : Gelişmiş ABS plastikten yapılmış, belirli bir termal stabilite sağlarken aşınma direncine ve güçlü fiziksel sertliğe sahiptir ve uzun ömürlüdür.Kurulumu kolay : Bu ön tampon ayırıcının kurulumu kolaydır ve karmaşık gerektirmez tools.It uyarlanabilirlikte herhangi bir fark olmadan eski veya hasarlı olanları doğrudan değiştirebilir.Çarpışma önleyici : Sürüş sırasında sizi vücuda çarpan küçük taşlardan veya diğer sert nesnelerden etkili bir şekilde koruyabilir, böylece aracınızın görünümünü koruyabilir ve aracın servis ömrünü uzatabilir.Satış sonrası hizmet : Eğer emin değilseniz ya da diğer aksesuarlar gerekir, herhangi bir zamanda benimle irtibata geçebilirsiniz.Şartname : - Tipi : Ön tampon dudak vücut kiti spoiler-Malzeme : ABS Aksesuar türü : performans/özel-Renk : parlak siyah/mat siyah/karbon fiber görünüm Paket içerir : 1 set ön tampon dudak; Özellikleri : 1. Aracınızın görünümüne yeni bir görünüm getirin 2. Hasara karşı etkili koruma sağlayın * Açıklama dahil değildir, profesyonel kurulum şiddetle tavsiye edilir. * notlar : -Manuel ölçüm nedeniyle, lütfen 1-3 cm'lik bir farka izin verin. -Nedeniyle farklı monitörlerde ve farklı aydınlatma, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Anlayışınız için teşekkür ederiz. Installation Kurulum : Vida geri eklenir ve üç seviyeli arayüz benimsenir ve vida takviyesinin düşmesi kolay değildir, ancak profesyonel kurulum şiddetle yapılır recommended.Is aracınızın ön tampon şasisi hız darbeleri veya engebeli yollar tarafından çizildi mi? ★Ürünlerimiz bu sorunu çözmenize yardımcı olabilir!.

Ürün parametreleri

-Type:
Front bumper lip body kit spoiler
-Material:
ABS
Accessory type:
performance/custom
-Color:
bright black/matt black/carbon fiber appearance
Package includes:
1 set of front bumper lip
✔ Features:
1. Bring a fresh look to the appearance of your car :
2. Provide effective protection from damage :
*Explanation is not included, professional installation is strongly recommended. * :
notes:
-Due to manual measurement, please allow a difference of 1-3CM. :
-Due to different monitors and different lighting, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you for your understanding. :
✔ Installation:
The screw is added back, and the three-level interface is adopted, and the screw reinforcement is not easy to fall off, but professional installation is strongly recommended. :
Is the front bumper chassis of your car scratched by speed bumps or uneven roads? :
★Our products can help you solve this problem! :

Kategorideki ürünler