• Yeni
CHENTAOYAN Araba Styling Kitleri Parlak Siyah ıçin Fit M4 Tarzı Yüksek Tekme Arka Bagaj Kapağı Spoiler Kanat Toyota Corolla Sedan

CHENTAOYAN Araba Styling Kitleri Parlak Siyah ıçin Fit M4 Tarzı Yüksek Tekme Arka Bagaj Kapağı Spoiler Kanat Toyota Corolla Sedan

₺ 99.30

Stokta
Tova kullanılabilir

Araba Spoiler Aksesuarları Standart Ölçü Ürünüdür, Lütfen Satın Almadan Önce veya Sonra Aracın Modelini, Yılını ve Diğer Bilgilerini Bize bildirin. 1. Aşağı kuvvet uygulamak için sürüş sırasında gövde boyunca hava akışını kullanarak arka lastik çekişini iyileştiren ve yüksek hızlarda sürüş sırasında sabit kontrolü geliştiren aerodinamik bir parça. 2. Aracınız için daha iyi aerodinamik sağlar, sürüklenmeyi azaltır, yakıt verimliliğini artırır, aşağı kuvveti, çekişi ve stabiliteyi güçlendirir. 3. Spoyler, dayanıklı ve uzun ömürlü bir ürün için cam elyaf ve ABS mühendislik plastiğinin bir karışımına sahiptir. 4. Çift taraflı bant kullanarak maliyetin bir kısmına, kolay kuruluma ilham veren bir görünüm elde edin.Araba Spoyleri, Kanatları ve Stil Kitleri Dayanıklıdır ve Aracınıza Mükemmel Şekilde uyarlanabilirözelliği : 1. Aşağı kuvvet uygulamak için sürüş sırasında gövde boyunca hava akışını kullanarak arka lastik çekişini iyileştiren ve yüksek hızlarda sürüş sırasında sabit kontrolü geliştiren aerodinamik bir parça.2. Aracınız için daha iyi aerodinamik sağlar, sürüklenmeyi azaltır, yakıt verimliliğini artırır, aşağı kuvveti, çekişi ve stabiliteyi güçlendirir.3. Spoyler, dayanıklı ve uzun ömürlü bir ürün için cam elyaf ve ABS mühendislik plastiğinin bir karışımına sahiptir.4. Çift taraflı bant kullanarak maliyetin bir kısmına, kolay kuruluma ilham veren bir görünüm elde edin.5. Mükemmel işçilik, aracınızın sportif görünümünü önemli ölçüde artıracaktır.Toyota Corolla Sedan E170 2014-2019(Sadece 4 Kapılı Sedan Modeller için Uygun M4 Tarzı Yüksek Tekme Spoiler Fitment için Parlak UV Açık Coat Type Korumalı Parlak Black Finish ABSColor Arka Bagaj Spoiler Material özellikler : Durumu : %100 Marka bod y Türü : : : : : : 5-Kapılı Hatchback Modelleri!!!) MONTAJ TALİMATLARI : 1. Daha sonra montaj yüzeyinin iyice temizlendiğinden emin olun.2. Takmadan önce spoyleri test edin.3. Spoyleri bagaja hizalayın ve ressamın bandıyla doğru konumlandırmasını işaretleyin.4. Bandın kırmızı desteğini spoylerin her iki tarafından yaklaşık 2 inç soyun.5. Kasetin tüm kırmızı desteğini çıkarmadan spoyleri arabanın üzerine yerleştirin.6. Spoyleri doğru konuma getirdikten sonra, spoyler aynı anda sıkıca bastırılırken bandın kırmızı desteğini dikkatlice çıkarın. place.It bu adımı iki kişinin tamamlaması önerilir.7. Ressamın bandıyla takıldıktan sonra spoylere baskı uygulayın, ekstra dikkat gösterilerek corners.It spoyler firml'yi katılaştırmak için zaman verilene kadar aracı kullanmamanız önerilir.

Ürün parametreleri

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Rear Trunk Spoiler
Material:
ABS
Color:
Glossy Black
Finish:
High Gloss UV Protected Clear Coat
Type:
for M4 Style High Kick Spoiler
Fitment:
Fit for Toyota Corolla Sedan E170 2014-2019 :
(Only For 4-Door Sedan Models, Not For 5-Door Hatchback Models!!!) :
FITTING INSTRUCTIONS:
1. Make sure that the mounting surface is deaned thoroughly afterward. :
2. Test fit the spoiler prior to installing. :
3. Line up the spoiler on the trunk and mark its proper positioning with painter's tape. :
4. Peel the red backing of the tape approximately 2 inches from either side of the spoiler. :
5. Place the spoiler on the car without removing all of the red backing of the tape. :
6. Once you have the spoiler aligned into the correct position, carefully remove the red backing of the tape while the spoiler is simultaneously being pressed firmly into place. It is recommended that two people complete this step. :
7. Apply pressure to the spoiler after it is installed with painter's tape, with extra attention given to the corners. It is recommended that you do not drive the car until the spoiler is given time to solidify firml :

Kategorideki ürünler