• Yeni
Rüzgar Deflector Araba Aksesuarları Kapı Duman Pencere Güneş Yağmur Visor rüzgar deflektörü ıçin Skoda Rapid Spaceback 2014 2015

Rüzgar Deflector Araba Aksesuarları Kapı Duman Pencere Güneş Yağmur Visor rüzgar deflektörü ıçin Skoda Rapid Spaceback 2014 2015

₺ 161.10

Stokta
Tova kullanılabilir

Tasarım : sofistike renkler ve aerodinamik tasarım aracınıza zarif ve sportif bir görünüm kazandırır.malzeme : renkli takviyeli kaliteli malzeme ve çizilmeye dayanıklı ve yıkanabilir.Kolay Kurulum : Kanal içi havalandırma penceresi siperliklerimizin her biri, uzun ömürlü bir güvenlik sağlayan gerekli tüm aletlerle birlikte gelir . installation.No karmaşık talimatlar gerekli.Kurulum yöntemi : eskisini çıkarın ve yenisini takın.Not : Biz profesyonel bir otomobil parçaları üreticisiyiz, herhangi bir sorunuz varsa, istediğiniz zaman bizimle iletişime geçebilirsiniz, size 24 saat içinde cevap vereceğiz.Uygula : Skoda Rapid Spaceback 2014 2015 2016 2017 2018 için Şartname : Kullanım : Pencereyi yağmur karından korur Yağmur karının girmesini önler ve havalandırmaya izin verir Aracınızın dış görünümünü optimize eder Malzeme : Yüksek kaliteli ABS plastikfotoğraf ışık nedeniyle biraz renk farkına sahip olacaktır.Kalınlık : 3.8 mm Package : 4pcs Package : yaklaşık 3.5 lb ,1.7 kg Easy Yükleme : herhangi bir alet kullanmadan.3 M otomotiv yapışkan bant takılırbazı vizör montajı biraz zor olabilir, yardıma ihtiyacınız olursa plz bize ulaşınkurulum : 1.Toz olmadığından emin olmak için lütfen yeri %50 alkolle temizleyin2.Arkadaki 3m yapıştırıcıyı çıkarın3.3m yapıştırıcıyı sıcak hava ile ısıtın Verilen 3m bantla takmak için gun A ucu kolları ve kapakları ısıtmaktır bu, bant üzerindeki yapıştırıcıyı daha yapışkan hale getirir ve sonsuza kadar açık kalır4.Ürünleri doğru yere kurun, Arabanızı 48 saat içinde yıkamayınnot : Lütfen satın almadan önce araç model yılınızı ve orijinal boyutunuzu onaylayın, teşekkürler! Biz onlarca yıllık bir otomobil parçaları fabrikasıyız ve mağaza, otomobil parçalarının çoğu modelini içeriyor. market.It profesyonel yedek parçalar içerir ve ayrıca arabanızı süslemek için aksesuarlara sahiptir.Satın alma işleminiz açığız ve kesinlikle sizi memnun edecektir!.

Ürün parametreleri

Use:
Protects Window from rain snow
Prevents rain snow to enter and allows ventilation :
Optimizes the exterior look on your car :
Material:
High Quality ABS Plastic
The photo will have a little color difference because of the light. :
Thickness :
3.8mm
Package :
4pcs
Package :
about 3.5lb ,1.7 kg
Easy Installing:
without any tools.3M automotive adhesive tape is attached :
some visor installation may be a little difficult , plz contact us if need help :
Installation:
1.Please clean the place with 50% alcohol to make sure no dust :
2.Remove the 3m glue in back :
3.Heat the 3m glue by hot air gun :
A tip for putting on with supplied 3m tape is to warm the handles and the covers this makes the glue on the tape more sticky and they will stay on for ever :
4.Install the products in the right place ,Don't wash your car within 48hours :
Note:
Please confirm your car model year and original size before purchase, thanks!
We are a decades-long auto parts factory, and the store contains most models of auto parts in the market. It contains professional replacement parts, and also has accessories for decorating your car. Your purchase is welcome, and it will definitely make you satisfied! :

Kategorideki ürünler