• Yeni
AirPods 3 Kılıf Kapak Deri Koruma Kılıfı Apple AirPods 3 AirPods Deri Kılıf, Cum Bilek Kayışı ve Anahtarlık, Apple AirPods 3.

AirPods 3 Kılıf Kapak Deri Koruma Kılıfı Apple AirPods 3 AirPods Deri Kılıf, Cum Bilek Kayışı ve Anahtarlık, Apple AirPods 3.

₺ 59.97

Stokta
Tova kullanılabilir

【Şarj Portu Erişimi】 Airpod'lara, şarj portlarına ve kontrollere sorunsuz erişim.Air Pods 3 kılıfı için Kablosuz Şarj Kılıfı ile kablosuz şarj sağlar. 【Uyumluluk】Bu kılıf sadece Airpods 3 ile uyumludur (2021'de piyasaya sürülmüştür). 【Yükseltme tasarımı】 Koruyucu kılıfı yükselttik.Kulaklık kapağının alt kısmında bir etiket bulunur ve cihazın daha güvenli bir şekilde takılabilmesi için iç astar eklenir. 【Yüksek kaliteli malzeme】 deri kılıf profesyonel ustalarımız tarafından özenle tasarlanmıştır ve yüksek kaliteli deri malzeme lüks ve zarif atmosferi ifade eder. 【360 derece koruma】 Çok yönlü koruma tasarım konsepti olan deri koruyucu kapak, kulaklıklarınızı çizilmelere, kirlere ve günlük aşınma ve yıpranmaya karşı korur.Süper güçlü ve dayanıklı.Bu taşıma çantası, askı çantanız, anahtarlığınız, spor pantolonunuz vb.Ile eşleşir, iyi asın ve Air Pods 3 setini kaybetmeyin.Airpods 3 kılıf anahtarlık içinde Taşıması Kolay : .Air Pods 3 kılıfı Airpod'ları sırt çantaları, çantalar, kemerler vb.Gibi herhangi bir yere asabileceğiniz ücretsiz bir havaalanı Karabinası vardır.Airpods 3 kapak, Klasik Doku Stili ve Mükemmel Uyum : .Moda Deri şarj kılıf kapak cilt hantallık olmadan hassas uyum olduğunu,. bu bir klas ve high-end Air Pods rd kılıf kapak.Sağlam ve harika görünümlü airpod'larınızı çok özel hale getirecek.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler