• Yeni
Hava Etiketi Tutucu, Silikon Airtag Anahtarlık, Çizilmez Darbeye Dayanıklı Tam Kapak Apple Hava Etiketi Hiçbir Şey burger (Siyah)

Hava Etiketi Tutucu, Silikon Airtag Anahtarlık, Çizilmez Darbeye Dayanıklı Tam Kapak Apple Hava Etiketi Hiçbir Şey burger (Siyah)

₺ 17.97

Stokta
Tova kullanılabilir

【3 saniye içinde bağlanın】 : Güneşe benzeyen içi boş tasarıma sahip Air Tag Anahtarlık, sinyal orta daire ve çevresindeki çizgili boşluklardan gönderilebilir, akıllı telefona kolayca ve hızlı bir şekilde bağlanabilir, hassas konumlandırma elde edebilir ve zil sesini duyabilir. 【Serbest Anahtarlık】 : Sağlam metal anahtarlıklı Airtag tutucu, açılması/kapanması kolay bir yay halkası tokası hızlı kilitlemeye / kilidini açmaya yardımcı olur, eşyalarınıza güvenilir bir bağlantı sağlar.Bu airtag kasa anahtarlığı ile istediğiniz yere takabilirsiniz. 【Kolay Kullanım】 : Bu Hava Etiketi tutucusu, kullanımı ve taşınması kolay gömülü ve bağımsız bir tasarıma sahiptir.Anahtar halkası kapağı, güvenli tutucu koruyucu kapağı kapalı tutar ve Apple Airtag'ın yanlışlıkla kaymasını önler. 【Yüksek Kalite】 : Yumuşak silikon Apple Airtag kılıfı, toksik olmayan, yıkanabilir, çizilmeye karşı dayanıklıdır ve darbeyi azaltabilecek yüksek elastikiyete sahiptir.Anahtarlıklı Air Tag kılıfının kalite sorunu varsa ücretsiz iade ve değişim sağlıyoruz. 【Çok Amaçlı】 : Hava yastığı kılıfı,zarif, cömert ve güzel, anahtar, bagaj,sırt çantası, evcil hayvan tasması vb.Uygun bir damla kolyeye benzer bir şekle sahip, eşyalarınızda kullanılabilir.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler