• Yeni
USB3. 1 dönüştürücü, kompakt taşınabilir Tip‑C USB adaptörü hızlı ısı dağılımı için cep telefonu için Tablet için ofis için ev(Mavi)

USB3. 1 dönüştürücü, kompakt taşınabilir Tip‑C USB adaptörü hızlı ısı dağılımı için cep telefonu için Tablet için ofis için ev(Mavi)

₺ 287.40

Stokta
Tova kullanılabilir

[Yaygın Uygulama] Tek bir dizüstü bilgisayar arayüzü problemini çözmek için çeşitli USB cihazlarına bağlanabilir. [Dayanıklı Malzeme] Adaptör, aşınmaya dayanıklı ve uzun süre kullanılabilen metal malzemeden yapılmıştır. [Hızlı Veri Okuma] USB3.1 adaptörü, verileri çok hızlı okuyan ve işte çok yardımcı olacak yüksek hızlı bir 10 G adaptördür (OTG adaptör). [Kompakt ve Taşınabilir] Takılı, kompakt ve taşınabilir olduğunda kullanılabilir ve fazla yer kaplamaz. [Hızlı ısı Dağılımı] Tip-C-USB adaptörü ısıyı hızlı bir şekilde dağıtır, cihazınızı etkilemez, kullanımı kolaydır.Özellik : 1. Takılı, kompakt ve taşınabilir olduğunda kullanılabilir ve fazla yer kaplamaz.2. USB3.1 adaptörü, verileri çok hızlı okuyan ve işte çok yardımcı olacak yüksek hızlı bir 10 G adaptördür (OTG adaptör).3. Adaptör, aşınmaya dayanıklı ve uzun süre kullanılabilen metal malzemeden yapılmıştır.4. Tip-C-USB adaptörü ısıyı hızlı bir şekilde dağıtır, cihazınızı etkilemez, kullanımı kolaydır.5. Tek bir dizüstü bilgisayar arabirimi sorununu çözmek için çeşitli USB aygıtlarına bağlanabilir.Şartname : Öğe Türü : Adaptörmalzeme : Metal Nasıl Kullanılır : Sadece takın ve kullanın.Paket listesi : 1 x adaptör.

Ürün parametreleri

Item Type:
 Adapter
Material:
 Metal
How to Use:
Just plug it in and use it. :
Package List:
1 x Adapter :

Kategorideki ürünler