• Yeni
Hızlı Güç Düz USB-C Kablosu ile Uyumlu Nubia Nubia X6 64 GB ile USB 3.0 Gigabyte Hızları ve Hızlı Şarj Uyumlu! (Beyaz 3. 3ft1M)

Hızlı Güç Düz USB-C Kablosu ile Uyumlu Nubia Nubia X6 64 GB ile USB 3.0 Gigabyte Hızları ve Hızlı Şarj Uyumlu! (Beyaz 3. 3ft1M)

₺ 38.97

Stokta
Tova kullanılabilir

✔ Doğrulanmış Tam Hızlı Hızlı DÜZ KOMPAKT 3.3 ft kablo Nubia Nubia X6 64 GB ile uyumlu!. ♦ USB C bağlantısı ile donatılmış güç şarj adaptörleri, masaüstü bilgisayarlar, dizüstü bilgisayarlar, tabletler veya akıllı telefon cihazları arasında hızlı şarj ve yüksek hızlı veri senkronizasyonu sağlar.4 K @60 Hz çözünürlüğe kadar Display Port Alternatif mod iletimini destekler ekstra bir UHD ekranı bağlayın. ♦ Daha güvenilir bir performans ve daha uzun bir bükülme ömrü için güçlü PVC kalıplama özelliğine sahip katı bakır koaksiyel kablo ile üretilmiştir.Kablo ömür boyu yıl garanti ile desteklenmektedir. * ŞİMDİ satın ALIN-SINIRLI SARF MALZEMELERİ*. ◆ Hızlı Güç DÜZ USB-C Kablosu nubia ile uyumlu Nubia X6 64 GB USB 3.0 Gigabyte Hızları ve Hızlı Şarj ile Uyumlu! C USB Kablosu için şarj etmenizi sağlar (BEYAZ) Bu USB-fotoğraflar, şarj ve transfer hızlarda akıllı telefon veya dizüstü bilgisayarınız için müzik ve veri Çalışmaları için aygıt olarak senkronize Çalışır C.Buna ek olarak, bu kablo da (eğer aygıtları bağlamak için Çalışıyor Gigabyte hız Desteği) USB-C cihazları ve Tam Gigabyte transfer hızları şarj etmek için güç çıkış 3 Amper destekler.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler