• Yeni
TENINYU USB 2.0 A Erkek DC 5.5x2. 5mm 5 Volt 24AWG DC Varil Jack Güç Kablosu 3FT, Siyah (Max 2.5 Amper Güç Kablosu, Merkezi PİN

TENINYU USB 2.0 A Erkek DC 5.5x2. 5mm 5 Volt 24AWG DC Varil Jack Güç Kablosu 3FT, Siyah (Max 2.5 Amper Güç Kablosu, Merkezi PİN

₺ 16.47

Stokta
Tova kullanılabilir

USB 2.0 A Tipi Erkek 5.5 x 2.5 mm DC 5 V güç fişi Varil Konektörü Şarj Kablosu.USB'den 5 V DC,USB'den 5.5 MM bağlantı noktasına güç aygıtları sağlar.A tipi Erkek USB fişi, pozitif merkez pimli 5.5 mm(dış), 2.5 mm (iç) erkek koaksiyel/namlu fişine.Güç kablosu için 5.5 mm namlu jakı kullanan küçük elektronik cihazlar ve cihazlar için.Kablo uzunluğu : 3 FT / 1 M,Siyah.Ürün Açıklaması Şartname : 5 V DC Aygıtlarınızı Bilgisayarınızdan bir USB Bağlantı Noktası Üzerinden Şarj Edin USB'den N'ye (5.5 mm) Güç Kablosu, masaüstünüzdeki veya dizüstü bilgisayarınızdaki kullanılabilir bir USB bağlantı noktasını kullanarak harici bir 5 V DC aygıtına güç vermenizi sağlar.Mobil Uygulamalar için Mükemmel Çözüm USB-DC Fiş kablosu, mobil uygulamalar için mükemmel bir çözümdür ve 5 V cihazları şarj etmek için bir duvar adaptörü paketleme ihtiyacını ortadan kaldırır.Bu ürün, aygıtları bir USB bağlantı noktasından bir DC fişine bağlamanızı sağlayarak bir güç adaptörünü taşıma/saklama gereksinimini ortadan kaldırır.Tip N güç bağlayıcı bir USB portuna dönüştürmek, kullanılabilir bir USB bağlantı noktası ile masaüstü/dizüstü bilgisayar, Bir N varil güç bağlantısı gerginlik Paketi ile Konnektörleri Kalıplı Bir tür İçerir erkek konnektör : 2 x USB 5.5 mm/2.5 mm 5 Volt DC Barrel Jack Güç Kablosu, USB harici sürücüler veya mobil çevre birimleri ve güç için.

Ürün parametreleri

Charge Your 5V DC Devices From Your Computer Through A USB Port The USB to Type N (5.5mm) Power Cable enables you to power an external 5V DC device, using an available USB port on your desktop or laptop computer. Perfect Solution For Mobile Applications :
The USB to DC Plug cable is a perfect solution for mobile applications, eliminating the need to pack a wall adapter for charging 5V devices. :
This product eliminates having to carry/store a power adapter, by enabling you to connect devices from a USB port to a DC plug. :
Convert a USB A port into a type N power connector, for powering external drives or mobile peripherals through an available USB port on your desktop/laptop One USB A male connector One type N barrel power connector Molded connectors with strain relief :
Package Includes:
2 x USB to 5.5 mm/2.5 mm 5 Volt DC Barrel Jack Power Cable

Kategorideki ürünler