• Yeni
ZEDİNGONELİNE Manikür Seti Tırnak Makası Seti Tırnak Makası Pedikür Seti Tırnak Törpüsü Tırnak Makası Manikür Güzellik Seti Taşınabilir

ZEDİNGONELİNE Manikür Seti Tırnak Makası Seti Tırnak Makası Pedikür Seti Tırnak Törpüsü Tırnak Makası Manikür Güzellik Seti Taşınabilir

₺ 243.90

Stokta
Tova kullanılabilir

Kütikül düzeltici : İdeal kürek benzeri yapı ve açı etkili bir şekilde düzeltebilir cuticle.It tırnakların etrafını pul pul dökmek için çok uygundur.Erkekler, kadınlar, kızlar, erkekler ve yaşlılar da dahil olmak üzere her türlü çivi ve kaplama için uygundur.Tırnak makası, keskin ve güçlü, yüksek kaliteli karbon çeliğinden ve paslanmaz çelikten imal edilmiştir.Boyutu ılımlı, rahat bir kaymaz sap ile, kullanımı zahmetsizdir.Profesyonel tırnak seti, ayrı olarak satın almaktan daha ekonomik olan 15 el, ayak ve yüz bakım aleti içerir.Manikür, pedikür, kaş düzeltme, akne giderme, pul pul dökülme vb.bir sette tamamlanır.Güzel bir taşıma çantasında (6.29*3.93 inç) paketlenmiş, çok hafiftir ve herhangi bir çantaya veya omuza konabilir bag.It seyahatiniz ve günlük yaşamınız için mükemmel bir arkadaştır.Size her zaman müşteri hizmetleri personeli sunmaya hazırız ve size gönülden hizmet edeceğiz.Ürün adı : tırnak makası setiürün malzemesi : paslanmaz çelik + karbon çeliközelleştirme : 15 parçalı set PU deri kılıf rengi : siyah+kırmızı, siyah+turuncueleather kılıf boyutu : 16*10 CM (6.29*3.93 inç) Kalabalık için uygun : yetişkinler/yaşlıipuçları : 1. Manuel ölçüm nedeniyle, bazı küçük hatalar oluşabilir, lütfen gerçek ürüne bakın, teşekkür ederim.2. Farklı çekim açıları ve ışık nedeniyle, hafif renk sapmaları oluşabilir, lütfen anlayın.3. Ürünü temizlerken, lütfen ürünü zamanında su ve yumuşak bir bezle silin ve kurulayın.4. Lütfen bu ürünün parmaklarınızı çizmesinin kolay olduğunu unutmayın, lütfen çocukların erişemeyeceği bir yere koyun, teşekkür ederim.5. Ürünlerimizle ilgili herhangi bir sorun bulursanız, lütfen e-posta yoluyla bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, sorunu en kısa sürede çözeceğiz.6. Size daha iyi ürün ve hizmetler sunabilmemiz için paylaşıma ve geri bildirime hoş geldiniz.

Ürün parametreleri

15-piece set :
PU leather case color:
black+red, black+orange
Leather case size:
16*10CM (6.29*3.93 inches)
Suitable for the crowd:
adults/elderly
1. Due to manual measurement, some small errors may occur, please refer to the actual product, thank you. :
2. Due to the different shooting angles and light, slight chromatic aberration may occur, please understand. :
3. Please note that when cleaning the product, please wipe the product with water and a soft cloth in time and wipe it dry. :
4. Please note that this product is easy to scratch your fingers, please place it in a place out of reach of children, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve the problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback so that we can provide you with better products and services. :

Kategorideki ürünler