• Yeni
EMMA Beauty Jel Cila, Uzun Ömürlü Tırnak Rengi, 12 + Serbest Formül, %100 Vegan ve Zulümsüz, Venedik'te Yapalım, 0.44 fl. oz.

EMMA Beauty Jel Cila, Uzun Ömürlü Tırnak Rengi, 12 + Serbest Formül, %100 Vegan ve Zulümsüz, Venedik'te Yapalım, 0.44 fl. oz.

₺ 36.00

Stokta
Tova kullanılabilir

Kolay uygulama ve kaldırma.Parlak kaplama, talaş direnci ve 21 günlük dayanma gücü. kuruma süresi gerekmeden LED ışık altında 30-60 saniye kürleme. 12 + Ücretsiz formül, PETA sertifikalı, zulümsüz ve vegan.Doğal ve yapay tırnaklar üzerinde çalışır.Şişe ve kapak modern bir görünüme sahiptir ve tutması kolaydır.44 Ons. "Life needs Mani's & Pedi's" EMMA V. S. G. P. Çok Özel Jel Cila anlamına gelir.Yoğun program, sürekli kaçıyor musun?Sorun değil.EMMA V. S. G. P., 21+ günlük kullanım için bir sistem olarak kullanılmak üzere tasarlanmıştır.Duet Multi-Cure LED ışık veya GENİUS Şarj Edilebilir LED Lambada EMMA Jel Taban Katını, istenen Renk Katını ve Üst Katını birlikte kullanmanız yeterlidir.Sadece sonuçları seveceksiniz. 12 + Serbest Formül EMMA V. S. G. P. jel cilaları 12 + İçermez ve Toluen, Dibütil Ftalat (DBP), Formaldehit, Formaldehit Reçinesi, Kafur, TPHP, Ksilen, Etil Tosilamid, MEHQ/HQ, Metilizotiazolinon, Parabenler, Hayvansal Kaynaklı Bileşenler ve Glüten içermez.Emma'nın satın alabileceğiniz ve kullanabileceğiniz en güvenli jel cilası olduğundan emin olun.Nasıl saklanır : Jel oje, parlak ışıklara veya ısıya maruz kaldığında kalınlığında ve renginde değişiklikler yaşayabilir, bu nedenle jel ojenizi serin ve karanlık bir alanda saklamak en iyisidir.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler