• Yeni
GTGX HK 480 ml Paslanmaz Çelik Vakum Şişeler Kahve Süt Seyahat Kupa Termo Su Şişesi Termos Bardak Moda Termos Çift Duvar (Renk:

GTGX HK 480 ml Paslanmaz Çelik Vakum Şişeler Kahve Süt Seyahat Kupa Termo Su Şişesi Termos Bardak Moda Termos Çift Duvar (Renk:

₺ 286.50

Stokta
Tova kullanılabilir

Güvenli malzeme : Dayanıklı paslanmaz çelikten yapılmış, İçecekleri saatlerce sıcak veya soğuk tutun.Paslanmaz çelik filtre : Gevşek yapraklı çay için değiştirilebilir paslanmaz çelik filtre ile birlikte gelir.Taşınabilir : Her yere yanınızda götürmek için üretilmiştir, st bardak tutuculara, arabalara ve sırt çantalarına sığar.Sızdırmaz : Sızdırmaz, sızdırmaz vidalı kapak, sızdırmaz koruma için kapağı vidalayın, istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.Elde içme : Tek elle içmek için sökülmesi kolaydır, Temizlik : Sadece el yıkama önerilir.1 renk : F-480ml Color : pembe/mavi/sarı+mavi/mor/yeşil/gri/brown Material : 304 paslanmaz çelik+201 paslanmaz steel Capacity : 480ml Length : 360mm/5.4/400mm Outer çapı : 35mm/45mm Package Listesi : 1*su bottle Warm ipuçları : . İlk kullanımdan önce şişeyi temizleyin.2. Lütfen temizlemek için çelik yünü kullanmayın.3. Kullandıktan sonra temizleyin ve kurulayın.4. Lütfen ateşten uzak durun.5. Şişeyi Çocukların ulaşamayacağı bir yerde saklayın.Notlar : 1. Izin lütfen 1-3mm nedeniyle manuel ölçüm farklılıkları, teşekkür ederim! 2. Nedeniyle farklı nitors arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir anlamak lütfen.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler