• Yeni
Motosiklet Dijital Termometre Zcargel Dc 12 V Termometre Voltmetre Sıcaklık Saat 3 İn 1 Motosiklet Voltmetre Zaman Termometre

Motosiklet Dijital Termometre Zcargel Dc 12 V Termometre Voltmetre Sıcaklık Saat 3 İn 1 Motosiklet Voltmetre Zaman Termometre

₺ 103.17

Stokta
Tova kullanılabilir

Plan satın alma tarihinden itibaren başlar.Ürün arızaları ve arızaları üretici tarafından karşılandıktan sonra karşılanır. warranty.No onarım için ek maliyetler - parçalar, işçilik ve nakliye-hepsi dahildir.İstediğiniz zaman iptal edin, ilk 30 gün içinde tam geri ödeme yapın.Hediyelerle devredilebilir.Kolay talep süreci-mobil uygulama, çevrimiçi veya telefon aracılığıyla 7/24 istediğiniz zaman talepte bulunun.Yüksek hassasiyet : net ve doğrudan görüntüleme için voltmetre, net ve hızlı bir şekilde görebilirsiniz.Pratik : doğru dijital okuma kapasitesi ve pratik, orijinal ekipmanı mükemmel bir şekilde eşleştirebilir ve değiştirebilir.Kurulumu kolay : kolay kurulum ve basit kullanım, hassastır ve sürücüler için her zaman doğru verileri gösterir.Fitment : DC 12 V çoğu motosiklet için evrensel uyum. paket ıçerir : 1 x Motosiklet cihazı seti.1 ((5 girişi : Saat/Termometre/Voltmetre/Kronograf/USB şarj) 1 2 3 Saat/Termometre/Voltmetre)/tür/tip 3(1 5 : Saat/Voltmetre/Kronograf/Su sıcaklık ölçer/USB şarj) Net ağırlık : tip 1 500g Package içerir : 1 x Motosiklet cihaz set Note 24 VType 9 DC 100mmx67mmx67mm Voltage ABSColor : blackİtem boyut özellikler : Malzeme : : : : : . Renk hakkında : Ekran ve ışık arasındaki fark nedeniyle, bu öğenin rengi resimden biraz farklı olabilir.2. Boyut hakkında : Boyut tamamen el yapımıdır, lütfen farklı ölçüm yöntemlerine göre 1-2 cm değiştirin.Tatmin edici hizmet : Pakette herhangi bir kalite sorunu veya hasar varsa, ürünü kullanamazsınız, bizimle iletişime geçebilirsiniz, size en kısa sürede cevap vereceğiz, lütfen satın aldığınızdan emin olun.Teşekkürler!.

Ürün parametreleri

Material:
ABS
Color:
black
Item size:
100mmx67mmx67mm
Voltage:
DC 9-24V
Type:
type 1(3 in 1
Net weight:
500g
Package includes:
1 x Motorcycle device set :
1. About Color:
Due to the difference between the screen and the light, the color of this item may be slightly different from the picture.
2. About the size:
The size is completely handmade, please change 1-2cm according to different measurement methods.
Satisfactory service:
If there is any quality problem or damage to the package, you can not use the product, you can contact us, we will reply to you as soon as possible, please rest assured to buy. Thanks!

Kategorideki ürünler