• Yeni
Tutuşunu Bağlantı Elemanları, 9-Colors Alüminyum Alaşım Tampon Gövde Çamurluk Hatch Kapakları İçin Araba Tamponları(siyah)

Tutuşunu Bağlantı Elemanları, 9-Colors Alüminyum Alaşım Tampon Gövde Çamurluk Hatch Kapakları İçin Araba Tamponları(siyah)

₺ 26.67

Stokta
Tova kullanılabilir

【Yerleşimi】 Tampon yıkayıcı ön tamponlar, arka tamponlar, bagaj/kapak kapakları vb.Için uygundur., 4 bağlantı elemanı, 4 o-ring, 4 cıvata, 4 somun ve 4 conta dahil olmak üzere 4 adet set ile birlikte gelir, bu yüzden ekonomiktir, Lütfen satın aldığınızdan emin olun. 【Yüksek Kalite】 Araba tampon yıkayıcı, yüksek güvenilirlik, korozyon önleyici, aşınma direnci, sağlam, kolay çatlamayan, uzun süre kullanılabilen yüksek kaliteli alüminyum alaşımlı malzemeden yapılmıştır. 【Brand New】100 % marka yeni yüksek kaliteli motor bay yıkama,kesinlikle tam sevkiyat öncesi en iyi kaliteyi sağlamak için test, güvenli kullanmak için. 【Fonksiyonlar】Bu, tamponlarınızın daha serin görünmesini sağlayan güzel bir motor bölmesine son dokunuşu vermek için mükemmel bir parçadır. 【Kolay Kurulum】 Hızlı serbest bırakma bağlantı elemanının kurulumu kolaydır,eski veya kırık olanı doğrudan değiştirebilir, orijininize mükemmel uyum sağlar, çok kolaylık sağlamak için hızlı, kolay ve sık sık çıkarılmasını sağlar.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler