• Yeni
Bebek Tabakları, Karikatür Yengeç Çocuk Yemek Tabakları Taşınabilir PP Sarı Kırmızı Yeşil Mavi Yeni Yürümeye Başlayan Çocuklar

Bebek Tabakları, Karikatür Yengeç Çocuk Yemek Tabakları Taşınabilir PP Sarı Kırmızı Yeşil Mavi Yeni Yürümeye Başlayan Çocuklar

₺ 188.10

Stokta
Tova kullanılabilir

Derinleştirilmiş Oluk : Derinleştirilmiş yiyecek oluğunun tasarımı, bebeğin aynı anda tam olarak yemesine izin veren daha büyük bir kapasiteye sahiptir. 3 Bölüm : Karikatür yengeç, bölünmüş çocuk yemek tabağı, 3 bölüme ayrılmıştır, farklı yemekler tadı yok, bebeğin yemeğe aşık olmasına izin verin.Uygulama : Plakalar bebek, büyüyen bebekler, küçük çocuklar, çocuklar ve çocuklar için tasarlanmıştır.Yay Şeklindeki Köşe : Yay şeklindeki iç köşeler kaşık (dahil değildir) şekli için daha uygundur ve köşe yiyecekleri kolayca kepçelenebilir ve lezzetlilik boşa harcanmaz.Temizlemesi ve Taşıması Kolay : Çocuk tabağımız ılık sabunlu suyla durulanabilir veya bulaşık makinesine yerleştirilebilir, yüksek sıcaklığa dayanıklıdır.Özellik : 1. 3 Bölüm : Karikatür yengeç, bölünmüş çocuk yemek tabağı, 3 bölüme ayrılmıştır, farklı yemekler tadı yok, bebeğin yemeğe aşık olmasına izin verin.2. Uygulama : Plakalar bebek, büyüyen bebekler, küçük çocuklar, çocuklar ve çocuklar için tasarlanmıştır.3. Derinleştirilmiş Oluk : Derinleştirilmiş yiyecek oluğunun tasarımı, bebeğin aynı anda tam olarak yemesine izin veren daha büyük bir kapasiteye sahiptir.4. Temizlemesi ve Taşıması Kolay : Çocuk tabağımız ılık sabunlu suyla durulanabilir veya bulaşık makinesine yerleştirilebilir, yüksek sıcaklığa dayanıklıdır.5. Yay Şeklindeki Köşe : Yay şeklindeki iç köşeler kaşık (dahil değildir) şekli için daha uygundur ve köşe yiyecekleri kolayca kepçelenebilir ve lezzetlilik boşa harcanmaz.PPColor : Sarı, Kırmızı, Yeşil, Blue Size : Yaklaşık Bebek Plates Material Özellikler : Öğe Türü : : . 24x16x4 cm / 9.4x6.3x1.6in Paket Listesi : 4 x Baby Plakaları4 x kapaknot : Boyutun manuel ölçümü, normal bir fenomen olan 1-2 cm'lik bir hataya sahiptir.Veriler sadece referans amaçlıdır.Lütfen gerçek ürüne bakın.Çözünürlük, parlaklık, kontrast ve bilgisayar ekranının diğer nedenleri nedeniyle, gerçek renk resimden biraz farklı olabilir, lütfen anlayın.

Ürün parametreleri

Item Type:
 Baby Plates
Material:
PP
Color:
Yellow, Red, Green, Blue
Size:
Approx. 24x16x4cm/9.4x6.3x1.6in
Package List:
4 xBaby Plates4 x Cover :
Manual measurement of size has an error of 1‑2cm, which is a normal phenomenon. The data is for reference only. Please refer to the actual product. :
Due to the resolution, brightness, contrast and other reasons of the computer screen, the actual color may be slightly different from the picture, please understand :

Kategorideki ürünler