• Yeni
Homyl Ahşap Gua Sha Masaj Aleti, vücut Masaj Kazıma Aracı için Geri, Bacaklar, Kollar, Boyun, Omuz-Balık Kuyruğu Şekilli

Homyl Ahşap Gua Sha Masaj Aleti, vücut Masaj Kazıma Aracı için Geri, Bacaklar, Kollar, Boyun, Omuz-Balık Kuyruğu Şekilli

₺ 93.90

Stokta
Tova kullanılabilir

* Ergonomik tasarımlar, ark kolu kavrama tutmak için rahat olmasını sağlar, düşmek kolay değil veya kayma, ev için harika, seyahat, iş kullanımı vb. * Doğal ahşap malzemeden yapılmış, dayanıklı, statik içermez ve hassas destek için sürtünmeyi azaltır. * Vücudunuzdaki akupunktur noktasına basmak, masaj yapmak ve ayrıca bağışıklık sistemi için iyi olan Guasha için kullanılabilir. * Omuz, diz, kol, boyun,baldır ve küçük ila orta kasların etrafında çalışmak için idealdir. * Ahşap Gua Sha Aracı, Kazıma Kurulu Masaj Aracı, Guasha Kurulu, Meridyen Masaj Vücut Kazıyıcı.Açıklama : - Ahşap Gua Sha Aracı, Kazıma Kurulu Masaj Aleti, Guasha Kurulu, Meridyen Masaj Vücut Kazıyıcı-Doğal ahşap malzemeden yapılmış, dayanıklı, statik içermez ve hassas destek için sürtünmeyi azaltır. - Ergonomik tasarımlar, ark kolu kavrama tutmak için rahat olmasını sağlar, düşmek kolay değil veya kayma, ev için harika, seyahat, iş kullanımı vb. - Vücudunuzdaki akupunktur noktasına basmak, masaj yapmak ve ayrıca bağışıklık sistemi için iyi olan Guasha için kullanılabilir-Omuz, diz, kol, boyun, baldır ve küçük ila orta kasların etrafında çalışmak için idealdir.Şartname : - Malzeme : Ahşap - Balta Şekilli - 33x4 cm / 12. 99x1. 57 İnç - Balık Kuyruğu Şekilli-35x19 cm / 13.78x7.48 İnçpaket İçerir : 1 Parça Ahşap Gua Sha Arac Inot : 1. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif hataya izin verin.2. Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!3. Size harika bir çevrimiçi alışveriş diliyorum!Mağazamızda ihtiyacınız olan her şeyi seçin.Güzel bir satın alma deneyimine sahip olacak ve politikasına uygun kaliteli ürün ve hizmet alacaksınız.

Ürün parametreleri

- Material:
Wood
- Axe Shaped - 33x4cm/12.99x1.57inch :
- Fish Tail Shaped - 35x19cm/13.78x7.48inch :
Package Includes:
1 Piece Wooden Gua Sha Tool :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Kategorideki ürünler