• Yeni
Weİİa Fusionplex Yoğun Onarım Şampuanı 1 Litre ve Saç Kremi 1 Litre ve M Saç Tasarımları Piranha Klipleri (Paket-3 ürün)

Weİİa Fusionplex Yoğun Onarım Şampuanı 1 Litre ve Saç Kremi 1 Litre ve M Saç Tasarımları Piranha Klipleri (Paket-3 ürün)

₺ 179.97

Stokta
Tova kullanılabilir

Bu paket seti aşağıdaki öğeleri içerir : . (1) Weİİa Fusionplex Yoğun Onarım Şampuanı sayısı 1 Litre.Doğanın en güçlü liflerinden biri olan örümcek ipeğinden esinlenen bu hassas hasarlı saç şampuanı saçlarınızı onarmaya yardımcı olacak ve temiz ve bakımlı bırakacaktır.Şampuanın EDDS teknolojisi, antioksidan etki ile metalik safsızlıkları giderir.Mikronize lipitler, anında ıslak şartlandırma sağlar. (1) Weİİa Fusionplex Yoğun Onarım Kremi sayısı 1 Litre.İpek amino asitlerle zenginleştirilmiş Fusionplex Intense Repair Saç Kremi, tarama ve mekanik hasar nedeniyle kırılmaya karşı anında korunmaya yardımcı olur.Saçları çözer ve pürüzsüz bırakır. (1) M sayısı Saç Tasarımları Piranha Saç Tokaları, 6'lık Paket. Güçlü kavrama.Birden fazla saç tipini tutar.Kaymaz.Sadece Profesyonel Kullanım İçin.Bu paket seti aşağıdaki öğeleri içerir : (1) Weİİa Fusionplex Yoğun Onarım Şampuanı 1 Litre sayısı.Doğanın en güçlü liflerinden biri olan örümcek ipeğinden esinlenilmiştir.Hasar görmüş saçlar için bu hassas şampuan saçınızı onarmaya yardımcı olacak ve temiz ve bakımlı bırakacaktır.Şampuanın EDDS teknolojisi, antioksidan etki ile metalik safsızlıkları giderir.Mikronize lipitler, anında ıslanma sağlar conditioning.Net wt. 1 Litre.Nasıl kullanılırıslak saça uygulayın.Ter ve iyice durulayın. (1) Weİİa Fusionplex Yoğun Onarım Kremi sayısı 1 Litre.İpek amino asitlerle zenginleştirilmiş Fusionplex Yoğun Onarıcı Saç Kremi.Anında tarama ve mekanik hasar nedeniyle kırılmaya karşı korunmaya yardımcı olur.Saçları çözer ve bırakır smooth.Net wt. 1 Litre.Nemli saçlara uygulama yöntemi.30 saniye açık bırakın.İyice durulayın. (1) M sayısı Saç Tasarımları Piranha Saç Tokaları, 6'lık Paket. Güçlü kavrama.Birden fazla saç tipini tutar.Kaymaz.SADECE PROFESYONEL KULLANIM İÇİN.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler