• Yeni
Dearjana Pamuk Kumaş saklama kutusu, Katlanabilir Organizatör Kutusu Çamaşır Sepetleri Sepetleri düzenlemek için Kolları ile

Dearjana Pamuk Kumaş saklama kutusu, Katlanabilir Organizatör Kutusu Çamaşır Sepetleri Sepetleri düzenlemek için Kolları ile

₺ 32.97

Stokta
Tova kullanılabilir

✔ 4-Pack Mini Boyutu Depolama Sepeti Set - Her depolama sepeti önlemler yaklaşık 7.9x6. 3x5. 2 inç (L x W x H), mükemmel boyutu istediğiniz her yerde koyabilirsiniz.Çeşitli öğeleri saklamak için güvenilir depolama alanı sağlayın. Material Doğal Malzeme - %100 Keten ve Pamuklu Kumaş + EVA iç, neme dayanıklı, hafif ve durable.It temizlemesi kolaydır, sadece nemli bir sünger veya bezle silin. Açık depolama evinizde, ofisinizde etkili bir çözüm sağlamak ve bu düzenleme, oyuncaklar, kitaplar, dergiler, ilaç, bebek ürünleri, evcil hayvan ürünleri, ofis malzemeleri, makyaj malzemeleri ve diğer ev eşyaları, yakınlarda küçük öğeleri saklamak çekmece olarak Kullanılan birçok depolama ihtiyaçlarını karşılamak için sandık bile bin ❤️çok amaçlı Kullanım.Oturma odası, yatak odası, yardımcı oda, çocuk odası, dikiş odası, kreş odası, zanaat odası, oyun odası, dolap, yurtlar, kınamak, ofis, tuvalet veya hatta koridorda kullanmak için harika. Modern Modern ve şık Tasarım - Bu raf organizatörleri, her şeyi organize etmek için özel olarak tasarlanmıştır, montaj ve alet gerektirmez, kullanımı kolaydır, sadece ev hayatı için iyi yardımcılar değil, aynı zamanda ev dekorasyonu ile sorunsuz koordinasyon için şık estetik sunar. ✔ Katlanabilir Tasarımlı Kullanışlı Tutamaklar – Kolay taşıma için sağlam tutamaklara sahiptir, taşınabilir, hafif ve dayanıklıdır, yumuşak malzeme kullanılmadığında yerden tasarruf sağlayan depolama için sepeti düz bir şekilde katlamanızı sağlar.Şartname : 4-Pack Mini Boyutu Depolama Sepeti Set Renk : resim Olarak Demesion : 20*16*13 cm/ 7.9x6. 3x5. 2 inç (L x W x H) Malzeme : Keten ve Pamuk Kumaş Ağırlık : 15.9 gram Ürün Özellikleri : Mükemmel boyutu istediğiniz her yerde koyabilirsiniz.Modern tasarım büyüleyici.% 100 Keten ve Pamuklu Kumaş,sağlam, tekrar kullanılabilir ve mükemmel kalite, ıslak mendille kolayca temizlenebilir.Kolay taşıma için kolları ile donatılmış, taşınabilir, hafif.Her şeyi düzenli tutmanın mükemmel bir yolu, makyaj için küçük bir kap, küçük bir raf seti için çekmeceli kaplar ve daha küçük eşyaları yakınlarda saklayan çekmeceler olarak kullanılabilir.Çocuk oyuncakları, bebek bezleri, tırnak bakım aksesuarları, makyaj malzemeleri, evcil hayvan oyuncakları, giysiler(özellikle iç çamaşırı, çorap, sütyen, havlu vb.İçin) Gibi birçok depolama ihtiyacına çekici bir çözüm sunar.).Oturma odası, yatak odası, yardımcı oda, çocuk odası, kreş odası, zanaat odası, oyun odası, dolap, yurtlar, kınamak, ofis, tuvalet veya hatta koridorda kullanmak için harika.Dikkat : Saklama kutusu, uzun mesafelerde buruşuk ve buruşukluğa neden olabilecek sıkıştırma ambalajı ile birlikte gelir transit.It bir süre sonra yavaş yavaş iyileşir ve ayrıca giysi vapuru, buharlı ütü ve saç kurutma makinesi ile düzeltilebilir.

Ürün parametreleri

4-Pack Mini Size Storage Basket Set :
Colour:
As the picture
Demesion:
20*16*13cm/ 7.9 x 6.3 x 5.2 inches (L x W x H)
Material:
Linen & Cotton Fabric
Weight:
15.9 ounces
Product Features:
Perfect size can put anywhere you want. Modern design is charming. :
100% Linen & Cotton Fabric,sturdy, reusable and excellent quality, can be easily cleaned with a wet wipe. :
Equipped with handles for easy transport, portable, lightweight. :
Perfect way to keep everything organized, can be used as a little container for makeup, pull-out containers for a small set of shelves, as well as a drawers storing smaller items close by. :
Provides attractive solution to many storage needs such as kids toys, baby diapers, nail care accessories, makeup, pets toy, clothing(especially for underwear, socks, bra, towel, etc.). :
Great for using in living room, bedroom, utility room, kids room, nursery room, craft room, playroom, closet, dorms, condos, office, toilet or even in the hallway. :
Attention:
The storage bin comes with compression packing which may result in wrinkled and crumpled in long-distance transit. It will recover gradually after a period of time and also can be smoothed out by garment steamer, steam iron and hairdryer.

Kategorideki ürünler