• Yeni
Hiçbir ısı saç Rulo, cilt Dostu ısısız saç Bigudi Kompakt Basit Zarif Taşınabilir Ev Seyahat için doğum günü partileri için(pembe)

Hiçbir ısı saç Rulo, cilt Dostu ısısız saç Bigudi Kompakt Basit Zarif Taşınabilir Ev Seyahat için doğum günü partileri için(pembe)

₺ 163.50

Stokta
Tova kullanılabilir

Basit Kullanım : Küçük bir saç demetini ayırın, ısısız kıvırma çubuğuyla sarın, lastik bir bantla sabitleyin ve ısıtmayın.Sabah uyandığında, güzel kıvırcık saçların olacak.Kompakt ve Taşınabilir : Saçları kıvırmak için yeni ve yumuşak bir yol sağlar.Taşınabilir tasarım, aile ve seyahat kullanımı için uygun, taşıması kolay.Birçok Durum için uygundur : Doğum günü partileri, ziyafetler ve günlük kullanım gibi çeşitli durumlarda kullanılabilir.Aile ve arkadaşlar için bir hediye olarak çok uygundur.Kullanımı Güvenlidir : Uzunluk saçınızı sıkıca tutacak kadar uzundur ve pürüzsüz kenarlar saçınıza zarar vermez veya çekmez.Kalın, ince, kıvırcık veya düz saçlar için uygundur.Isısız Tasarım : Kıvırma çubuğu elektrikli ısıtma kullanmaz ve saça zarar vermez, kullanımı güvenlidir.Islak ve kuru saçlar için uygundur.Özellik : 1. Isısız Tasarım : Kıvırma çubuğu elektrikli ısıtma kullanmaz ve saça zarar vermez, kullanımı güvenlidir.Islak ve kuru saçlar için uygundur.2. Basit Kullanım : Küçük bir saç demetini ayırın, ısısız kıvırma çubuğuyla sarın, lastik bir bantla sabitleyin ve ısıtmayın.Sabah uyandığında, güzel kıvırcık saçların olacak.3. Kullanımı Güvenlidir : Uzunluk saçınızı sıkıca tutacak kadar uzundur ve pürüzsüz kenarlar saçınıza zarar vermez veya çekmez.Kalın, ince, kıvırcık veya düz saçlar için uygundur.4. Birçok Durum için uygundur : Doğum günü partileri, ziyafetler ve günlük kullanım gibi çeşitli durumlarda kullanılabilir.Aile ve arkadaşlar için bir hediye olarak çok uygundur.5. Kompakt ve Taşınabilir : Saçları kıvırmak için yeni ve yumuşak bir yol sağlar.Taşınabilir tasarım, aile ve seyahat kullanımı için uygun, taşıması kolay.Şartname : Öğe Türü : Isısız saç kıvırıcımalzeme : EVA Köpük, pamukürün Boyutu : Saç Bigudi : Yaklaşık. 105x2.7 cm / 41. 3x1. 1 in Clip : Yaklaşık. 9x4.5 cm / 3. 5 x 1.8 in Paket Listesi : 1 x Curling Çubuk2 x Saç Halat1 x klipnot : Manuel ölçüm nedeniyle hafif boyut hatasına izin verin.Anlayışınız için teşekkürler.

Ürün parametreleri

Item Type:
Heatless Hair Curler
Material:
EVA Foam, Cotton
Product Size:
Hair Curler:
Approx. 105 x 2.7cm / 41.3 x 1.1in
Clip:
Approx. 9 x 4.5cm / 3.5 x 1.8in
Package List:
1 x Curling Rod :
2 x Hair Rope :
1 x Clip :
Please allow slight size error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :

Kategorideki ürünler