• Yeni
SXRDZ Antik Sabit Retro Ev Ofis Telefon Eski Moda Sabit Telefon Oturma Odası Süsler

SXRDZ Antik Sabit Retro Ev Ofis Telefon Eski Moda Sabit Telefon Oturma Odası Süsler

₺ 97.20

Stokta
Tova kullanılabilir

Clear Soun Sabit Hat : Gürültü önleme fonksiyonu, telefon görüşmeleri yaparken size net bir ses vermek için gürültüyü dışarıda tutmaya yardımcı olur.Düğmeli Sabit Telefon : Büyük ve net düğmelerle, sabit telefon büyük bir sayısal tuş takımı ile tasarlanmıştır, böylece açıkça tanımlayabilirsiniz, düğmeyi açıkça göremediğiniz için endişelenmenize gerek yoktur.Kablolu retro telefon : telefon hattı tarafından desteklenmektedir, hiçbir ek güç kaynağı veya pil gereklidir.düğmeli kadranlı eski telefonlar, Art Deco ve modern teknolojinin birleşimidir.Uygulanabilir yerler : antika telefonlar, kaliteyi ve tadı iyileştirmek için evler, ofisler, binalar, oteller, galeriler, kuyumcular ve diğer hatlar için uygundur.Satış sonrası servis : Herhangi bir sorunuz varsa, lütfen bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size en kısa sürede cevap vereceğimizi ve size tatmin edici bir cevap vereceğimizi garanti ediyoruz.SXRDZ mağazasına hoş geldiniz.Şartname : Ürün boyutu : 250 (sap uzunluğu) * 180 (taban uzunluğu) *160 (taban genişliği) *300 (heht) Mmmalzeme : reçine+cam+kabuközelliği : 1. Arkadan aydınlatmalı eller serbest2. Harici güç kaynağı yok, pil yok, LCD ekran doğrudan telefon hattındaki akımla çalışır (arka ışık 3 adet AAA pil gerektirir)3. Arayan KİMLİĞİ4. Elektronik zil sesleri (lezzetli jingle bell sesi)5. Numarayı / saati kontrol etmek için numarayı çevirin6. Arayan kimliği arama, hızlı arama ve arama çantası7. Elektronik masa takvimi, tarih, saat ve hafta ekranı8. Tek dokunuşla yeniden arama Paket listesi : 1 * Retro telefon1 * Telefon hattı Not : Bireyler ve çevre tarafından kullanılan ölçüm araçları arasındaki fark nedeniyle, slht hataları olabilir.Herhangi bir sorunuz varsa lütfen belirli boyutlar için gerçek ürüne bakın, lütfen bize bildirin.

Ürün parametreleri

Product size:
250 (handle length) *180 (base length) *160 (base width) *300 (heht) MM
Material:
resin+glass+shell
Feature:
1. Backlit hands-free :
2. No external power supply, no battery, the LCD screen works directly with the current on the phone line (backlht requires 3 AAA batteries) :
3. Caller ID :
4. Electronic ringtones (delicious jingle bell sound) :
5. Dial out the number to check the number/time :
6. Caller ID search, quick search, and callback :
7. Electronic desk calendar, date, clock and week display :
8. One touch redial :
Packing list:
1 * Retro phone :
1 * Telephone line :
Due to the difference between the measurement tools used by individuals and the environment, there may be slht errors. Please refer to the actual product for specific dimensions :
If you have any questiom, please tell us. :

Kategorideki ürünler