• Yeni
Kablolu Masa Telefonu, Ev/Otel/Ofis için Sessiz Duraklatma Tekrar Arama İşlevine Sahip Ofis Sabit Hatlı Sabit Telefonlar (Yeşil)

Kablolu Masa Telefonu, Ev/Otel/Ofis için Sessiz Duraklatma Tekrar Arama İşlevine Sahip Ofis Sabit Hatlı Sabit Telefonlar (Yeşil)

₺ 61.17

Stokta
Tova kullanılabilir

Güç dalgalanmaları ilk günden beri devam ediyor.UZMAN TEKNİK YARDIM : Kurulum, bağlantı sorunları, sorun giderme ve daha pek çok konuda yardımcı olmak için 7/24 kullanılabilen gerçek uzmanlar.Kapsanan satın alma fiyatı için size bir e-hediye kartı göndereceğiz product.In bazı durumlarda, değiştireceğiz veya onaracağız. [Fonksiyon] Sessiz, duraklat, tekrar arama, gece lambası servisi, müzik çalma dahil olmak üzere temel işlevleri tamamlayın. [Fonksiyon] Sessiz, duraklat, tekrar arama, gece lambası servisi, müzik çalma dahil olmak üzere temel işlevleri tamamlayın. [Mini Sabit Hat] Daha küçük boyut, çok fazla yer kaplamaz, ofisi veya oturma odasını daha düzenli hale getirir. [Darbeli Tonlu Arama] Bu telefon seti, tonda veya darbede programlamanıza olanak tanır. [Anti Parazit Gök Gürültüsü] Anti parazit gök gürültüsü, sahip olduğunuzda net bir ses sağlar. call.In göstergeyi kullanın. [Masa Duvarı Taşınabilir] Bu tek hatlı telefonun bir sehpa veya tezgah üzerine yerleştirilmesi veya duvara monte edilmesi kolaydır.Özellik : 1. [Fonksiyon] Sessiz, duraklat, tekrar arama, gece lambası servisi, müzik çalma dahil olmak üzere temel işlevleri tamamlayın. 2. [Mini Sabit Hat] Daha küçük boyut, çok fazla yer kaplamaz, ofisi veya oturma odasını daha düzenli hale getirir. 3. [Darbeli Tonlu Arama] Bu telefon seti, tonda veya darbede programlamanıza olanak tanır. 4. [Anti Parazit Gök Gürültüsü] Anti parazit gök gürültüsü, sahip olduğunuzda net bir ses sağlar. call.In göstergeyi kullanın. 5. [Masa Duvarı Taşınabilir] Bu tek hatlı telefonun bir sehpa veya tezgah üzerine yerleştirilmesi veya duvara monte edilmesi kolaydır.Nasıl Kullanılır : Tak ve çalıştır Şartname : Öğe Türü : Otel Telefon Malzeme : ABS Modeli : KX-T628 Boyutu : Yaklaşık. 200x60x55mm / 7. 9x2.4x2.2in Paket Listesi : 1 x Telefon Tabanı 1 x Telefon Alıcısı 1 x Telefon Hattı 1 x Ahize Kablosu Not : 1. Bu ürünün eller serbest işlevi yoktur. 2. Telefon hattının rengi rastgele. 3. Lütfen manuel ölçüm nedeniyle hafif hatalara izin verin.

Ürün parametreleri

Item Type:
Hotel Telephone
Material:
ABS
Model:
KX-T628
Size:
Approx. 200x60x55mm / 7.9x2.4x2.2in
Package List:
1 x Telephone Base :
1 x Telephone Receiver :
1 x Telephone Line :
1 x Handset Cord :
Note:
1. This product has no hands free function. :
2. The color of the telephone line is random. :
3. Please allow slight errors due to manual measurement. :

Kategorideki ürünler