• Yeni
Şeffaf Geometrik Fotoğraf Sahne Akrilik Çekim Arka Plan Fotoğraf Prop Topu Küp Silindirik Cam Fotoğraf Prop (19. 5x9. 4x1 cm)

Şeffaf Geometrik Fotoğraf Sahne Akrilik Çekim Arka Plan Fotoğraf Prop Topu Küp Silindirik Cam Fotoğraf Prop (19. 5x9. 4x1 cm)

₺ 36.48

Stokta
Tova kullanılabilir

Sahne : Ürünü daha üç boyutlu hale getirmek için fotoğrafta şeffaf bloklar yaygın olarak kullanılır.Benzersiz bir görüntüleme alanı oluşturmak için birden fazla blok şekli ile birleştirebilirsiniz.Malzeme : Yüksek kaliteli şeffaf akrilik, yeterli dayanıklılık, pürüzsüzlük ve kalınlık, dikiş yok, deformasyon için kullanılır.Gelişmiş hissi artırmak için mükemmel fotoğraf arka plan dekorasyonu.Uygulama : Evlerde, müzelerde veya perakende mağazalarında kullanılabilir.Ruj, mücevher, kozmetik, makyaj araçları, saatler, yiyecek vb. Gibi mal ve alet fotoğrafçılığı için sahne.Hizmet Garantisi : herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz sorunu çözmek için elimizden geleni yapacağız.Paket şunlardır : 1*Fotoğraf Propss Boyutu : resim gösterisi olarakrenk : şeffafmalzeme : akrilikdurum : Marka yenisıcak ipuçları : Boyutlar elle ölçülür ve hatalar kaçınılmaz olarak ortaya çıkar.Gerçek ürünü Pleaserefer.Tüm resimler ayni alınır, ve bazı renk farklılıkları neden olacaktır çekim gibi faktörler nedeniyle ışık ekran.Bu bir kalite sorunu değil, lütfen anlayın.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler