• Yeni
Kediler, Besleyiciler ve İçiciler için Homyl Otomatik Kibble ve Su Sebili Yiyecek ve Su Sebili, Evcil Hayvanlar için Su Kasesi-Beyaz

Kediler, Besleyiciler ve İçiciler için Homyl Otomatik Kibble ve Su Sebili Yiyecek ve Su Sebili, Evcil Hayvanlar için Su Kasesi-Beyaz

₺ 78.30

Stokta
Tova kullanılabilir

* 4'ü 1 arada fonksiyon çift kase tasarımı, biri yiyecek için paslanmaz çelik kase, diğeri içme için otomatik su şişesi olan plastik kase, evcil hayvan eti için başka bir küçük kase. * Çıkarılabilir kase ve su şişesi, her kullanımdan sonra çıkarılması ve temizlenmesi kolaydır. * Bu evcil hayvan maması ve su kabı, küçük ve orta ölçekli evcil hayvanlar veya hayvanlar için uygundur. * Şeffaf su şişesi 500 ml su tutabilir, 2-3 gün için yeterli drinking.It evde olsanız da olmasanız da suyu otomatik olarak dolduracaktır. * Paslanmaz çelik kase çıkarılabilir, çıkarılması ve temizlenmesi kolaydır.Evcil hayvanlarınızın omurgasını korumak ve kolayca yutmak için eğimli platform kedi maması kasesi.Açıklama : - 4'ü 1 arada fonksiyon çift kase tasarımı, biri yiyecek için paslanmaz çelik kase, diğeri içme için otomatik su şişesi olan plastik kase, evcil hayvan eti için başka bir küçük kase. - Şeffaf su şişesi 500 ml su tutabilir, 2-3 gün için yeterli drinking.It evde olsanız da olmasanız da suyu otomatik olarak dolduracaktır. - Paslanmaz çelik kase çıkarılabilir, çıkarılması ve temizlenmesi kolaydır.Evcil hayvanlarınızın omurgasını korumak ve kolayca yutmak için eğimli platform kedi maması kasesi. - Çıkarılabilir kase ve su şişesi, her kullanımdan sonra çıkarılması ve temizlenmesi kolaydır. - Bu evcil hayvan maması ve su kabı, küçük ve orta ölçekli evcil hayvanlar veya hayvanlar için uygundur.Şartname : - Malzeme : Paslanmaz çelik ve plastik-Boyut : 32x20x13cm/12.60x7.87x5.12inch Package İçerir : 1 adet Su Gıda Dağıtıcısı1 Adet Paslanmaz Çelik Bowl Note : Evcil hayvanlarınızın sağlığı için her gün yıkanması önerilir.Su şişesini temiz suyla doldurun ve sıkın .Şişeyi ters çevirin ve küçük oluğa koyun, ardından şişenin tabanına basın, su su tankına akacaktır.Mağazamızda ihtiyacınız olan her şeyi seçin.Güzel bir satın alma deneyimine sahip olacak ve politikasına uygun kaliteli ürün ve hizmet alacaksınız.

Ürün parametreleri

- Material:
Stainless steel and plastic
- Size:
32x20x13cm/12.60x7.87x5.12inch
Package Includes:
1 Piece Water Food Dispenser :
1 Piece Stainless Steel Bowl :
For your pet's health, wash everyday recommended. :
Fill the water bottle with fresh water and tighten the . Turn the bottle over and put it on the small groove, then press the bottle’s bottom, water will outflow into water tank. :
Choose all you need in our store. You will have a nice purchase experience and get quality products and service corresponding to the policy of . :

Kategorideki ürünler