• Yeni
RTYG Ostomi Destek Kemeri Desteği Karın Ostomi Kemeri Ayarlanabilir Ostomi Fıtık Kemeri Erkek Kadın için Kolostomi Karın Desteği

RTYG Ostomi Destek Kemeri Desteği Karın Ostomi Kemeri Ayarlanabilir Ostomi Fıtık Kemeri Erkek Kadın için Kolostomi Karın Desteği

₺ 59.70

Stokta
Tova kullanılabilir

Doğru konumlandırma ve sıkıştırma için ayarlanabilir basınç pedi.Tekrarlayan aşırı gerginlik ve efor semptomlarını azaltmaya yardımcı olur.Karın fıtıklarından kaynaklanan ağrıyı destekleyin ve azaltın.Operasyonun erken evresinde karın bandı takmak, ostomi fıtığının oluşmasını etkili bir şekilde önleyebilir.Ostomi üzerinde rahat bakım sağlar, ayarlanabilir sihirli bant kapakları giyildiğinde maksimum konfor sağlar.Siz değerli müşterilerimiz için en iyi hizmeti vermeyi vaat ediyoruz.Açıklama : Tek kullanımlık Plastik Torbalar : temiz, daha sağlıklı kullanmaya gerek yok.Çıkarılması Kolay : Anüs torbası, ciltte kalıntı bırakmadan çıkarılması kolay olan bel bandına bağlanır, bu bantla drenaj torbasını birbiri ardına değiştirebilir, kullanımı daha uygundur.Şartname : Öğe Türü : Yapışkan Ostomi Çantası Takviyeli Keme Rrenk : beyazopsiyonel Boyut : Bir boyutuygulama kapsamı : bu ürün serisi ile kullanıl Irpaket İçeriği : 2 adet * Anüs Halkası1 Adet * Bel bandı100 Adet * Ostomi çantasınot : 1. Farklı monitör ve ışık efekti nedeniyle, öğenin gerçek rengi resimlerde gösterilen renkten biraz farklı olabilir.2. Affet lütfen 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" nedeniyle manuel ölçüm sapma ölçme.Mesaj 24 saat içinde size cevap verecektir.Bunu çözmek için elimden geleni yapmaya kararlıyım.Uluslararası lojistik kullandığımızdan, genellikle teslim etmek 15-21 gün sürer.Eğer 30 gün içinde almazsanız, zaman içinde bizimle irtibata geçiniz.

Ürün parametreleri

Item Type:
Sticky Ostomy Bag Reinforced Belt
Color:
White
Optional Size:
One Size
Scope of application:
used with this series of products
Package Included:
2 Pcs * Anus Ring :
1 Pcs * Waist band :
100 Pcs * Ostomy bags :
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color which is showed on the pictures. :
2. Please forgive 1 cm/0.39-3 cm/1.18 measuring deviation due to manual measurement. :
The message will give you a reply within 24 hours. I am committed to do whatever possible to resolve it.Since we use international logistics, we usually take 15-21 days to deliver. If you do not receive it within 30 days, please contact us in time :

Kategorideki ürünler