• Yeni
Erkekler Ve Kadınlar için Akıllı Otomatik Zoom Anti-Mavi Okuma Gözlükleri, Yaşlılar için Eski Okuma Gözlükleri, Bilgisayar TV

Erkekler Ve Kadınlar için Akıllı Otomatik Zoom Anti-Mavi Okuma Gözlükleri, Yaşlılar için Eski Okuma Gözlükleri, Bilgisayar TV

₺ 68.97

Stokta
Tova kullanılabilir

[Akıllı Multifokal] Anti-mavi ışık lensi, aşamalı film yükseltme anti-mavi ışık fonksiyonu, zararlı mavi ışığı engeller, göz yorgunluğunu giderir ve görme sağlığınıza özen gösterir. [Anti-mavi ışık] Anti-mavi ışık, uzun bir süre, oyun ve iş için İnternette gezinirken görsel yorgunluk ve rahatsızlık azaltmak, uyku geliştirmek, kuru gözleri önlemek, Parlama, ergonomi benimser şık, şık tasarım en aza indirmek, moda çekicilik, bu lüks ve basit gözlük-ayak görünümü için kafa zenginleştirin-ecek geliştirmek İçin duruluyor. [Yüksek kalite malzeme] lens kırmak için, aşınmaya dayanıklı ve ısıya dayanıklı, daha güvenilir bir koruma sağlayan, güvenlik, solmaya kolay değil, iki aşamalı ayna katlanabilir, kompakt ve taşınabilir bacaklar, her süreç odaklı, iyileştirilmesi tutmak kolay değil, küresel olmayan sertleştirilmiş reçine levha, oluşur. [Yüksek kaliteli tasarım] Yüksek kalitemizi alırsanız, onlardan memnun kalacaksınız.Katlanabilir tasarım, yanınızda taşımanıza izin verir ve bükülebilir tapınaklar , farklı yüzlere uymayı çok rahat hale getirir ve cebinize yerleştirilebilir, Taşıması kolay, kullanımı kolay bir evrak çantasına konabilir. [Konfor garantisi] : Elastik veya gevşek okuma gözlükleri burnunuzdan aşağı kayar, herkesi delirtecek kadar, bu yüzden bu okuma gözlüklerini maksimum konfor sağlamak için tasarlıyoruz, dayanıklı yaylı menteşeler tapınaklarınızı her seferinde mükemmel bir şekilde uzatabilir.Gözlüklerin çekirdeği lens Anti-UVAnti-mavi radyasyondur. Uzak ve yakın görülebilirsürekli doğal olmayan mavi ışığa maruz kaldık.Mavi ışığı bloke eden gözlük takarak gözlerinizi girer ve tarama Glasses Frame tarzı Okuma daha comfortablespecification : Ürün Adı : zaman mavi ışık miktarını sınırlayabilirsiniz tam frame Lens malzeme : reçine lens Temple malzeme : plastic Frame renk : Siyah ve silver Foot kapak renk : black Lens yükseklik : 35mm Lens genişlik : farklı monitör arasındaki farkı Nedeniyle 52mm Nose köprü genişliği : 19mm Foot aralığı : 134mm Foot uzunluğu : 143mm Package içerir : 2.5 1x okuma glasses Available değişim : 1.0+, 1.5+, 2.0 +,+,+3.0 not : resmi maddenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir, teşekkür ederim!Boyut manuel olarak ölçülür, normal olan 0 ila 1 cm arasında bir hata olabilir.Bizim mal veya hizmetler hakkında herhangi bir sorunuz varsa, bizimle temas kurmaktan çekinmeyin lütfen, biz herhangi bir sorunları çözmek ve en iyi müşteri hizmeti sunmak için elimizden geleni yapacağız, teşekkür ederim.

Ürün parametreleri

Product Name:
Reading Glasses
Frame style:
full frame
Lens material:
resin lens
Temple material:
plastic
Frame color:
black and silver
Foot cover color:
black
Lens height:
35mm
Lens width:
52mm
Nose bridge width:
19mm
Foot spacing:
134mm
Foot length:
143mm
Package includes:
1x reading glasses
Available diopters:
+1.0, +1.5, +2.0 ,+2.5 ,+3.0
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item, thank you! The size is manually measured, there may be an error of 0 to 1 cm, which is normal. :
If you have any questions about our goods or services, please feel free to contact us, we will try our best to solve any problems and provide you with the best customer service, thank you :

Kategorideki ürünler