• Yeni
Oje Çıkarıcı, Hızlı Kaldırır Emmek-Off Jel Lehçe 3-5 Dakika İçinde, Profesyonel Tahriş Edici Olmayan Oje Çıkarıcı 15 Ml (3 Adet)

Oje Çıkarıcı, Hızlı Kaldırır Emmek-Off Jel Lehçe 3-5 Dakika İçinde, Profesyonel Tahriş Edici Olmayan Oje Çıkarıcı 15 Ml (3 Adet)

₺ 89.97

Stokta
Tova kullanılabilir

[En iyi Jel Oje Çıkarıcı] Tırnak çıkarma işlemi sırasında jel cilalamayı tırnaklardan kolayca çıkarabilen ve evde bir tırnak salonunun keyfini çıkarmanızı sağlayan devrim niteliğinde bir oje çıkarıcı. [Güvenli ve Hızlı] Tırnak cilası temizleyicinizi tırnaklarınıza fırçalayın ve 3-5 dakika bekleyin.Tırnak cilasının soyulacağını ve tırnak cilasının doğal olarak çatlayacağını fark edeceksiniz.Daha sonra tırnak cilasını kolayca çıkarmak için bir kağıt havluyla hafifçe silin.Artık oje çıkarmanın tırnaklarınıza zarar vereceğinden endişelenmenize gerek yok. [Tahriş Edici Olmayan Bileşenler] Tırnak cilası çıkarıcımız doğal malzemelerden yapılmıştır ve çok hafif bir kokuya sahiptir.Küçük boyutu, taşıması kolay. [Çeşitli Tırnaklar İçin Uygundur] Sihirli ıslatma jel oje çıkarıcı UV plastik tırnaklar, akrilik tırnaklar, doğal tırnaklar vb.Için kullanılabilir.Parlak tırnak yüzeyi kolayca çıkarılabilir. [Not] UV çivi, uzatma tırnağının önce sızdırmazlık tabakasını çıkarması önerilir, çiviyi boşaltma süresinin de daha uzun olması gerekir, tırnak uçlarının oje çıkarıcı ile çıkarılması gerekir.Tırnak cilasını kolayca ve hızlı bir şekilde çıkarmanızı sağlayan devrim niteliğinde bir oje çıkarıcı.Zımparalamayı azaltın ve tırnaklara zarar vermeyin.Artık işi yapmak için profesyonel bir tırnak salonuna gitmenize gerek yok.Kullanımı ve taşıması kolaydır, böylece tırnak stilinizi istediğiniz zaman, istediğiniz yerde değiştirebilirsiniz.Şartname : Adı : Oje Çıkarıcı Malzemeler : UV İyileştirilebilir Reçine Net içerik : 15ml Paket içeriği : 3 x oje çıkarıcı Talimatlar : 1. Tırnak yüzeyindeki sızdırmazlık maddesini çıkarmak için bir zımpara şeridi kullanın. 2. Boşaltma tutkalını cilalı tırnak yüzeyine uygulayın. 3. Tırnak yüzeyi 3-5 dakika sonra patlar. 4. Tırnak cilası kalıntılarını küçük bir çelik itici ile hafifçe çıkarın.İpuçları : 1. Tırnak cilası farklı sertliğe ve kalınlığa sahip olduğundan , patlama derecesi ve gereken süre farklı olacaktır. 2. Tırnak sökücü cilde dokunamaz, uçucu çözücüleri kısa bir süre için buharlaşır ve aşırı zamanda nemi emer ve cildin yüzeyindeki nemi kaybeder, bu da hafif bir yanma hissine neden olur. 3. Tırnakların çıkarılması sırasında hafif bir soğukluk hissi vardır. 4. UV çivi, uzatma çivisinin önce sızdırmazlık tabakasını çıkarması önerilir, çiviyi boşaltma süresinin de daha uzun olması gerekir, tırnak uçlarının oje sökücü ile çıkarılması gerekir. 5. Gözle doğrudan temastan kaçının.Çocukların ulaşabileceği yerlerden uzak tutun lütfen.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler