• Yeni
ZRONGQF Karikatür Pug Köpek Nevresim Set Sevimli Hayvan Yatak Seti Çocuk Çarşaf Kraliçe Kral Yorgan Yatak Setleri 1130 (Renk:

ZRONGQF Karikatür Pug Köpek Nevresim Set Sevimli Hayvan Yatak Seti Çocuk Çarşaf Kraliçe Kral Yorgan Yatak Setleri 1130 (Renk:

₺ 443.58

Stokta
Tova kullanılabilir

Smooth Pürüzsüz, yumuşak ve breathable.It seni güzel bir rüyaya götürür. ♦ Kırışıksız ve saç ve cilt için en iyisi : Pamuklu yastık kılıfları saçların düğümlenmesini ve keçeleşmesini önler, iyi uyur, yüz kırışıklıklarını azaltır.pamuk ve doğal olarak hassas ciltlerinizde tahrişe neden olmaz. gift Büyük hediye seçimi : Şükran Günü,Noel,Yeni Yıl festivalleri için ideal hediye seçimi.Umarız bir değeri takdir edersiniz experience.It siz ve genç kalan sevgilileriniz için gerçekten harika ve gizli bir hediye. Instruction Bakım Talimatı : Değiştirilmesi ve yıkanması kolay, Hem Makine hem de El yıkama soğuk suda yumuşak çevrim modu ile, renk solmaz ,rahat ve dayanıklı ,kuru takla düşük, gerekirse serin demir. questions Herhangi bir sorunuz varsa, en kısa sürede bizimle irtibata geçiniz, biz 24 saat içinde size cevap verecektir!.Marka : ZRONGQFItem Adı : 3 D Yatak setipaket Listesi : 1* Nevresim + 1/2* Yastık kılıflarıfabrika : polyestersezon : Bahar, Yaz, Sonbahar, kışreminder : 1) maç için ekstra levha gerekiyorsa, lütfen bize ulaşın. 2) Nevresim, yorganımızı veya yorganımızı, içini doldurmadan örtmek için kullanılır.3) Işık ve ekran farkı nedeniyle, öğenin rengi resimlerden biraz farklı olabilir.4) Manuel ölçüm 1-5 cm hata izin verilir5) Farklı ülke boyutu farklıdır ,lütfen satın almadan önce kontrol edi Nnot : ürün herhangi bir yorgan veya battaniye içermez.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler