• Yeni
WUJİN HAİSHOP 5 adet / takım Mobilya Taşıma Kaldırıcı Aracı Set Mobilya Mover Tekerlek Bar Rulo Cihazı Ev Ağır Maddeleri Hareketli

WUJİN HAİSHOP 5 adet / takım Mobilya Taşıma Kaldırıcı Aracı Set Mobilya Mover Tekerlek Bar Rulo Cihazı Ev Ağır Maddeleri Hareketli

₺ 453.57

Stokta
Tova kullanılabilir

150 KG/330 Lbs kaldırma ve taşıma kapasitesine sahiptir.Sırtınıza zarar vermeden mobilyaları kolayca kaldırır.Kanepeler, kitaplıklar, sandalyeler, masalar, yataklar, çamaşır makinesi, kurutucu, piyano, buzdolabı ve others.It profesyonel nakliyeciler tarafından veya evde, depolarda veya diğer endüstriyel ortamlarda kullanılabilir.Hızlı hareket : Mobilya kaldırıcı seti tek elle çalışabilir, sökülmesi ve montajı kolaydır, ayarlamak ve konumlandırmak için başka araçlara ihtiyaç duymaz, mobilyalarınızı ve cihazlarınızı hareket ettirmeyi kolaylaştırır.Zarif görünüm, ince işçilik, hassas boyut.Kompakt boyut, kolay saklama, yerden tasarruf.Taşıması kolay araçlar, hızlı ve verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. 5 adet Hamle Mobilya Aracı Taşıma Shifter Hareketli Tekerlek Kaymak Sökücü Rulo Ağır Bar Mover Cihazı Kaymak taşıyıcıözelliği : 1. ABS ve demirden yapılmış, dayanıklı.2. Kanepe, kitaplık, masa, sandalye, yatak vb.Için çok uygundur.3. Üç sabit plastik ped, sıkıca sabitlenecek mobilyaların ayaklarına sığabilir.4. Güçlü yük taşıma kapasitesi, böylece mobilyaları veya ağır eşyaları kolayca taşıyabilirsiniz.5. Evrensel tekerlek, 360 derece dönebilir, eski model sadece sabit yönde dönebilir.Şartname : Malzeme : ABS + ıron Bearing plaka boyutu : 109 * 100mm/4.29*3.93"Taşıma kapasitesi : maksimum 400 Kgnot : Izin lütfen 1-3mm manuel ölçüm nedeniyle farklılık.Nedeniyle farklı ekran ve farklı ışık, resim öğenin gerçek rengini göstermeyebilir.anlayışınız için teşekkürler.Anlayışınız için teşekkürler.5 X Moves Furniture Tools Dear müşterisi, mobilya taşıma araçlarınızı doğru bir şekilde teslim edebilmemiz için lütfen satın almadan önce doğru adresinizi ve telefon numaranızı doldurun.Anlayış ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Ürün parametreleri

Material:
ABS + iron
Bearing plate size:
109 * 100 mm/4.29*3.93''
Bearing capacity:
maximum 400kg
Please allow 1-3mm differs due to manual measurement. :
Due to the different display and different light, the picture may not show the actual color of the item. Thanks for your understanding. :
5 X Moves Furniture Tools :
Dear customer, please fill in your accurate address and phone number before purchasing so that we can accurately deliver your furniture handling tools. Thank you for your understanding and support. :

Kategorideki ürünler