• Yeni
WUJİN HAİSHOP Hareket Mobilya Aracı Taşıma Shifter Tekerlek Kaymak Sökücü Rulo Ağır Mobilya Hareketli Aracı Mobilya Kaydırıcılar

WUJİN HAİSHOP Hareket Mobilya Aracı Taşıma Shifter Tekerlek Kaymak Sökücü Rulo Ağır Mobilya Hareketli Aracı Mobilya Kaydırıcılar

₺ 301.29

Stokta
Tova kullanılabilir

150 KG/330 Lbs kaldırma ve taşıma kapasitesine sahiptir.Sırtınıza zarar vermeden mobilyaları kolayca kaldırır.Kanepeler, kitaplıklar, sandalyeler, masalar, yataklar, çamaşır makinesi, kurutucu, piyano, buzdolabı ve others.It profesyonel nakliyeciler tarafından veya evde, depolarda veya diğer endüstriyel ortamlarda kullanılabilir.Hızlı hareket : Mobilya kaldırıcı seti tek elle çalışabilir, sökülmesi ve montajı kolaydır, ayarlamak ve konumlandırmak için başka araçlara ihtiyaç duymaz, mobilyalarınızı ve cihazlarınızı hareket ettirmeyi kolaylaştırır.Zarif görünüm, ince işçilik, hassas boyut.Kompakt boyut, kolay saklama, yerden tasarruf.Taşıması kolay araçlar, hızlı ve verimli bir şekilde çalışabilirsiniz. 100 % yeni.Özellikler : Yüksek kaliteli metal malzemeden yapılmış, dayanıklı, sağlam ve kullanımı sağlam 3 tekerlekli bebek, ağır eşyaları kolaylıkla taşımak için mükemmeldir.Yastıklı pedlere sahip üçgen çelik bir destekteki 3 tekerlek, mobilyayı ve ağır yükleri taşımak için sabit bir taban oluşturur.Yükü hafifletmeniz için iyi ve mükemmel mobilya ve ev taşıma aksesuarları.Hareketli Aracı sadece, diğer aksesuarlar dahil değildir resimde demo.Şartname : Malzeme : metalboyutu : app.17x17x6cm / 6.69x6.69x2.36in Color : Siyah ile gümüşmiktar : 1 adetnot : Perakende paket yok.Izin lütfen 0-1 cm hata nedeniyle manuel ölçüm.lütfen teklif vermeden önce sakıncası olmadığından emin olun.Nedeniyle farklı monitörlerde arasındaki fark, resim öğenin gerçek rengini yansıtmıyor olabilir.Teşekkürler!Sevgili müşteri, mobilya taşıma araçlarınızı doğru bir şekilde teslim edebilmemiz için lütfen satın almadan önce doğru adresinizi ve telefon numaranızı doldurun.Anlayış ve desteğiniz için teşekkür ederim.

Ürün parametreleri

Material:
Metal
Size:
app.17x17x6cm/6.69x6.69x2.36in
Color:
Silver with Black
Quantity:
1 Pc
No retail package. :
Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid. :
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :
Dear customer, please fill in your accurate address and phone number before purchasing so that we can accurately deliver your furniture handling tools. Thank you for your understanding and support. :

Kategorideki ürünler