• Yeni
BAIFFEI El Alçıpan Kesme Aracı Alçıpan Kesme Artefakt Aracı Mezura Ağaç İşleme Scribe Kesme Tahtası Araçları

BAIFFEI El Alçıpan Kesme Aracı Alçıpan Kesme Artefakt Aracı Mezura Ağaç İşleme Scribe Kesme Tahtası Araçları

₺ 198.90

Stokta
Tova kullanılabilir

Malzeme : alüminyum alaşım + plastik.Bir basınç kilidi, kolay kesim, hassas ölçek, çevre koruma ve tozsuz, güvenli ve verimli, zamandan ve emekten tasarruf sağlar.Kullanım Alanları : alçıpan, köpük tahta, KT tahta, karton ve diğer malzemeleri kesmek için kullanılabilir.Bu aletler, daha küçük ağaç işleme tornaları ve hobileri üzerinde ayrıntılı çalışmalar için çok uygundur.Marangozlar, marangozlar, amatörler vb.Için idealdir.Geniş uygulama yelpazesi : bu araçlar ağaç işleme, modelleme, fotoğrafçılık veya ev ve el sanatları üretimi için ideal araçlardır.Özellik : 1. 5 metre uzunluğunda bir bant ölçüsü2 ile birlikte gelir. Bir basınç kilidi, kolay kesme3. Doğru ölçek, çevre koruma ve tozsuz4. Güvenli ve verimli, zamandan tasarruf ve effort Specification : Malzeme : alüminyum alaşımlı + plastic Size : 230*70 mm/9.06*yitirirken"Kullanır : Bunu yapabilirsiniz kesme alçıpan, köpük tahta, KT tahta, karton ve diğer materials Note : Nedeniyle farklı monitör ve ışık efekti, gerçek renk öğenin belki biraz farklı renk gösterdi resimleri.Teşekkürler!Lütfen manuel ölçüm nedeniyle 1-3mm ölçüm sapmasına izin verin.1 X Alçıpan Kesme Aracı Kiti [relateproductdetail/]Ürünle ilgili herhangi bir sorun varsa, lütfen benimle iletişime geçmekten çekinmeyin, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyuyorum.Bizim dükkanda destek ve güven için çok teşekkür ederim!.

Ürün parametreleri

Material:
aluminum alloy + plastic
Size:
230*70mm/9.06*2.76
Uses:
It can be used for cutting gypsum board, foam board, KT board, cardboard and other materials
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
Please allow 1-3mm measuring deviation due to manual measurement. :
1 X Gypsum Board Cutting Tool Kit :
[relateproductdetail/] :
If there is any problem with the product, please feel free to contact me, I am glad to help you. Thank you very much for your support and trust in our shop! :

Kategorideki ürünler