• Yeni
Yumuşak ve Rahat Gece Göz Maskesi Erkek Kadın Göz Blinder Seyahat Uyku Vardiyalı Çalışma Tam Bir Gece Uykusu (Renk: Gri)

Yumuşak ve Rahat Gece Göz Maskesi Erkek Kadın Göz Blinder Seyahat Uyku Vardiyalı Çalışma Tam Bir Gece Uykusu (Renk: Gri)

₺ 38.97

Stokta
Tova kullanılabilir

[Optimum ısıtma Bölgeleri]Pamuklu bir dış, düz tasarım ve genişletilmiş boyut, bu ısıtılmış göz maskesinin yorgunluğu, kuru gözleri ve gerginlikleri gidermek için yatıştırıcı ısıyı en son tutmak için gözlerinize dayanmasını sağlar. [Sıcaklık ve Zamanlayıcı Ayarı]33℃ 'den 42℃' ye kadar 4 ısı seviyesine ve 15 dakikadan itibaren otomatik kapanmaya sahip olan bu sıcak göz kompresi, uyku memnuniyeti için kendi göz spa'nızı özelleştirmenizi sağlar. [Büyütülmüş Ayarlanabilir Kayış]Daha büyük boyutlu bir ters ile yükseltilmiş, elastik bant ve üzerindeki küçük plastik toka, çeşitli yüz şekilleri için rahat bir uyum yaratmaya ve göz maskesini yerine sabitlemeye yardımcı olur.Ayrıca büyütülmüş burun boşluğu, usb göz maskesi gündüz istenmeyen ışığı kapatabilir. [USB-Powered]Evrensel güç kaynağı için çoğu USB çıkışı ile uyumlu olan bu sıcak göz sıkıştırması, dizüstü bilgisayarlar, pil paketleri ve araç şarj cihazları ile güçlendirilebilir.USB adaptörünün pakete dahil olmadığını lütfen unutmayın. [Zahmetsiz Bakım]Entegre tasarım sayesinde, bu pamuklu uyku maskesi, bir süre kullandıktan sonra istenmeyen birikimleri temizlemek için yıkamadan geçebilir.Kişisel hijyen için göz maskenizi düzenli olarak yıkamanızı tavsiye ederiz.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler