• Yeni
Anti Kırışıklık Göz Maskesi, Anti Kırışıklık Koyu Halkaları Azaltmak Nemlendirici Göz Yamalar Firma Cilt için Göz Bakımı(yeşil)

Anti Kırışıklık Göz Maskesi, Anti Kırışıklık Koyu Halkaları Azaltmak Nemlendirici Göz Yamalar Firma Cilt için Göz Bakımı(yeşil)

₺ 22.77

Stokta
Tova kullanılabilir

Koyu Halkaları Aydınlatın : Koyu halkaları etkili bir şekilde azaltın, koyu halkaları ve ince çizgileri ortadan kaldırın.Göz, hücrelerin ve kollajenin yenilenmesini hızlandırabilen kollajen ve diğer esansları içerir.Göz Çevresindeki Metabolizmayı Teşvik Edin : Kalıcı kullanım hücre metabolizmasını ve göz çevresini iyileştirebilir, kollajen sentezini teşvik edebilir ve elastikiyeti ve sıkılığı artırabilir.Kollajen Göz Maskesi : Bu göz, güvenli ve tahriş edici olmayan, göz çevresindeki hassas cildi onaran ve besleyen çeşitli kollajen içerir.Kırışıklık karşıtı : Birkaç kullanımdan sonra cildinizin elastikiyetini ve sıkılığını geri kazanabilir, kırışıklıkları, göz torbalarını, ince çizgileri, karga ayaklarını, göz torbalarını ve koyu halkaları azaltabilir.Göz Yorgunluğunu Hafifletin : Göz cildini nazikçe yatıştırın, çevresel radyasyonun neden olduğu göz yorgunluğunu yatıştırın ve iyileştirin, böylece bir çift genç ve çekici gözünüz olur.Özellik : 1. Kollajen Göz Maskesi : Bu göz, güvenli ve tahriş edici olmayan, göz çevresindeki hassas cildi onaran ve besleyen çeşitli kollajen içerir.2. Göz Çevresindeki Metabolizmayı Teşvik Edin : Kalıcı kullanım hücre metabolizmasını ve göz çevresini iyileştirebilir, kollajen sentezini teşvik edebilir ve elastikiyeti ve sıkılığı artırabilir.3. Koyu Halkaları Aydınlatın : Koyu halkaları etkili bir şekilde azaltın, koyu halkaları ve ince çizgileri ortadan kaldırın.Göz, hücrelerin ve kollajenin yenilenmesini hızlandırabilen kollajen ve diğer esansları içerir.4. Kırışıklık karşıtı : Birkaç kullanımdan sonra cildinizin elastikiyetini ve sıkılığını geri kazanabilir, kırışıklıkları, göz torbalarını, ince çizgileri, karga ayaklarını, göz torbalarını ve koyu halkaları azaltabilir.5. Göz Yorgunluğunu Hafifletin : Göz cildini nazikçe yatıştırın, çevresel radyasyonun neden olduğu göz yorgunluğunu yatıştırın ve iyileştirin, böylece bir çift genç ve çekici gözünüz olur. : 3 Yıl Paket Listesi : 1 Çift x Göz Maskesi Hücreleri ve Collagen Shelf Hayatın Yenilenmesini Hızlandırabilir Etkili Kırışıklık Karşıtı, Etkili Koyu Halkaları Azaltır, Koyu Halkaları ve İnce Çizgileri Ortadan kaldırmak, Göz, Kollajen ve Diğer Esansları İçerir Membrane Efficacy Göz Mask Material özellikler : Öğe Türü : : : .

Ürün parametreleri

Item Type:
Eye Mask
Material:
Membrane
Efficacy:
Effective Anti Wrinkle, Effectively Reduce Dark Circles, Eliminate Dark Circles and Fine Lines, the Eye Contains Collagen and Other Essences, Which Can Accelerate the Regeneration of Cells and Collagen
Shelf Life:
3 Years
Package List:
1 Pair x Eye Mask :

Kategorideki ürünler